ADV: Win een droomreis naar Zuid-Afrika!

Door HarmG op 12 januari 2011 - 14:45 Ook zo benieuwd waar Die Antwoord en Jack Parow vandaan komen? En om eens in levende lijve te aanschouwen wat 'Zef' is? Wij nodigen je uit voor de South Africa Lunch Break. Met de South Africa Lunch Break maak je van 11 tot en met 27 januari kans op een droomreis voor 2 personen naar Zuid-Afrika om al het moois zelf te ontdekken! Surf naar de website en volg daar elk moment van de dag onze springbok. Als jij de plekken waar de springbok heen reist op onze kaart weet te vinden en er een foto van maakt, dan scoor je. En scoren kan elke dag, maar tijdens de lunch scoor je meer.
 
Maar Zuid-Afrika heeft meer te bieden dan coole hiphop en een bruisend livecircuit. en daarvan kun je de komende twee weken een voorproefje krijgen. Wat dacht je van de dolfijnen, (walvis) haaien, schildpadden, prachtige koraalriffen en 1200 vissoorten die je kunt ontdekken onder water bij Sodwana Bay? Of maak op de rug van een olifant een onvergetelijke safari. Met de South Africa Lunch Break maak je van 11 tot en met 27 januari kans op een droomreis voor 2 personen naar Zuid-Afrika om al het moois zelf te ontdekken! Zie jij die droomreis wel zitten? Surf dan snel naar de website en maak kans!

odeonnews

BOOM CHICAGO TIJDENS RENOVATIE NAAR ODEON THEATERHet Amsterdamse improvisatie-gezelschap Boom Chicago zal op 2, 3, 4, 5, 9,...

JeffDunhamnews3

EXTRA AVOND JEFF DUNHAM IN BELGIË Voor zijn eerste keer ‘live’ in Belgïe, heeft Jeff Dunham het Sportpaleis...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.