Het laatste nieuws via Facebook en Twitter

Door ErikLuyten op 22 januari 2011 - 21:57 Gisteren vierde Festivalinfo dat het 700 dagen op Twitter zit. Het aantal volgers van het account van Festivalinfo groeide in deze bijna twee jaar naar het enorme aantal van 7,285. Dagelijks nog komen daar tientallen mensen bij! Via @Festivalinfo blijven de vele tweeps dagelijks op de hoogte van nieuws, cd-recensies en live-reviews van Festival-, Podium- en Cabaretinfo.nl.

Maar ook op Facebook gaat het van een leien dakje. Sinds de oprichting van de Festivalinfo Facebook page in mei 2010, hebben zich meer dan 1.200 mensen aangesloten bij de Festivalinfo page.

Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste festival- en concertnieuws en cd-recensies en live verslagen lezen? Volg Festivalinfo dan op Twitter via http://twitter.com/festivalinfo of like onze page via http://www.facebook.com/festivalinfoNL.



SachaBaronCohennews1

SACHA BARON COHEN (ALI G, BORAT) SPEELT SADDAM HOESSEINDe Brits komiek Sacha Baron Cohen , vooral bekend van zijn alter ego's Ali...

newkidsontheblocknews

NEW KIDS-FILM IN TURBO NAAR DIAMANTEN STATUS De Nederlandse speelfilm New Kids: Turbo! heeft de grens van een miljoen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.