Winnen: 2x2 kaarten Amsterdam Comedy Festival

Door Frits89 op 04 mei 2011 - 13:44 Het Amsterdam Comedy Festival is een comedyfestijn op vrijdag 27 mei in de Melkweg te Amsterdam. Het is een initiatief van Comedytrain en PIAS Comedy met steun van de VARA.
Dit jaar programmeert het festival uitsluitend Engelstalige stand-up comedy van over de hele wereld op 1 avond in de Melkweg. Dit in tegenstelling tot voorbije jaren, toen het festival twee avonden besloeg en voornamelijk Nederlandse en Belgische acts presenteerde. Het concept is hetzelfde gebleven: als bezoeker kan je met één kaartje de hele avond vrij van show naar show zappen zonder vooraf te hoeven reserveren. Meer informatie over het Amsterdam Comedy Festival is te vinden op hun website, klik hier.

Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar het Amsterdam Comedy Festival wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Amsterdam Comedy Festival zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'Amsterdam Comedy Festival' en vermeld in het mailtje je volledige naam.mozaiek

MURTH MOSSEL SLUIT AF IN PODIUM MOZAÏEKNadat Murth Mossel twee seizoenen succesvol heeft getourd met zijn...

ChasseTheaternews1

CHASSÉ THEATER KOMT MET 2011/2012-PROGRAMMA Het Chassé Theater, gelegen in de binnenstad van Breda, heeft het programma...

REACTIES

Avatar nickverbakel
do 05 mei 2011 15:37

nickverbakel er staat dat het 27 mei 2012 plaats vind, ik hoop volgend jaar ook maar nu moet het zijn 2011 toch ;)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.