Festivalinfo viert jubileum met Cloud Control

Door Frits89 op 30 juni 2011 - 15:29 Het is feest! Niet alleen sleepten wij vorige week volger nummer 10.000 binnen; Festivalinfo bestaat ook nog eens tien jaar! Tien jaar lang al houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes rond alle festivals in de Benelux en verder. Dit heuglijke feit willen wij natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom vieren we feest in de Melkweg! Houd de 15e van september maar vast vrij, want dan presenteert Festivalinfo Cloud Control in de Oude Zaal van de Melkweg!

Cloud Control is een Australische band die op het moment keihard aan het doorbreken is. We zagen ze eerder dit jaar al tweemaal in Paradiso en waren beide keren diep onder de indruk. De band heeft de prachtige samenzang van bijvoorbeeld Fleet Foxes, maar komt net zo makkelijk met noisestukken a la My Bloody Valentine. Al nieuwsgierig? Luister de plaat via deze link op Spotify!

Daar blijft het niet bij, want er volgen de komende tijd nog meer toffe bands. Aangezien bands het vertikken om voor niets op te treden, moeten we wel een kleine vergoeding vragen. Kaartjes voor de avond kosten 14 euro en zijn vanaf zaterdag te bestellen. Valt wel mee toch? We hopen van harte dat jullie gezellig langskomen om hallo te zeggen, een biertje te drinken en een feestje met ons te bouwen!danielarendsnews.jpg

DANIËL ARENDS, HENRY VAN LOON E.A. NAAR EFFENAARDe Nederlandse stand-upcomedians van Comedytrain komen langs in Effenaar....

Twitter3

10.000 VOLGERS OP TWITTER: PRIJZENCIRCUS! We hebben het gehaald! Vanaf vandaag heeft @festivalinfo meer dan 10.000...

REACTIES

Avatar Stofje
do 30 jun 2011 19:01

Stofje Wow, 10 jaar alweer? Volgens mij begon ik rond het 5-jarig jubileum bij Festivalinfo, potverdikkeme :-). Ben erbij!

 0
Avatar jeroensiep
do 30 jun 2011 22:57

jeroensiep Gefeliciteerd festivalinfo! Het was wel ironisch dat Cloud Control moest stoppen op Hurricane vanwege de regen, dus ik moet ze nog een keer helemaal zien.

 0
Avatar BasP
vr 01 jul 2011 01:18

Wrong dat cloud control mis ik liever want dat klinkt nergens naar, maar ik vier 't graag. is er na die band niet een leuke dj o.i.d.? :)

 0
Avatar Bowiefan
za 02 jul 2011 00:53

Bowiefan met alle feestvierders naar de oude zaal van de melkweg... komt Crowd Control dan ook?

 0
Avatar Marek
zo 03 jul 2011 11:28

Marek Een feestje met alleen festivalinfo members? Nou liever niet. Met al die zeikerds in een zaal, mij niet gezien.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.