Winnen: 5x2 kaarten 10 jaar Festivalinfo!

Door HarmG op 07 september 2011 - 12:56 Volgende week donderdag is het zover: dan vieren wij in de Melkweg het tienjarig jubileum van Festivalinfo! Het is niet alleen een leuk verjaardagsfeest, want we hebben ook twee erg toffe bands uitgenodigd. Cloud Control en The Tunes!

Cloud Control gooide dit jaar al hoge ogen op onder andere Lowlands en The Tunes is een van de leukste Nederlandse bands van het moment. Niet te missen dus! En aangezien het succes van Festivalinfo hand in hand gaat met jullie als bezoekers, geven we een aantal kaarten weg!

Heb jij zin om 10 jaar Festivalinfo met ons te komen vieren in de Melkweg? Goed nieuws: we geven 5x2 kaarten weg voor deze mooie avond op 15 september!.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar 10 jaar Festivalinfo wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Don't worry! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp '10 jaar Festivalinfo'.EddieMurphynews

STAND-UPCOMEDIAN EDDIE MURPHY PRESENTEERT OSCARSDe Amerikaanse Eddie Murphy , die zijn carrière begon als stand-upcomedian,...

Urbanusnieuws

EXTRA SPORTPALEIS-AVOND VOOR URBANUS De Vlaamse komiek Urbanus komt niet alleen vrijdag 16 en zaterdag 17...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.