Programma driedaagse Ovatie Cabaretfestival rond

Door Marz667 op 08 september 2011 - 13:47 De organisatie van Ovatie Cabaretfestival selecteerde 11 kandidaten voor deelname aan de eerste ronde op zaterdag 10 december a.s. te Zwolle. De commissie heeft een extra kandidaat geselecteerd om - indien het nodig is - direct een wisselspeler in te zetten.

Naast de 10 deelnemers treedt tijdens de eerste ronde de Vlaamse cabaretier Arnout van den Bossche als gastartiest op. Een selectie uit het publiek selecteert welke vijf cabaretiers in Zwolle door mogen naar Enschede op 15 december. Vervolgens bepaalt het publiek te Enschede welke drie cabaretiers de derde ronde - tevens finale - in Apeldoorn mogen spelen op 16 december.

De kaartverkoop gaat binnenkort van start. De entreeprijs voor de eerste twee rondes (Zwolle en Enschede) bedraagt per ronde 7,50 euro. Die voor de finale (Apeldoorn) is 10 euro. Tevens bestaat de mogelijkheid een passe-partout aan te schaffen. De prijs voor het volledige driedaagse publiekscabaretfestival bedraagt 20 euro.



janjaap_news.jpg

JAN JAAP VAN DER WAL E.A. MET ‘LACHEN NA DE TWIN...Tien jaar na de aanslagen in New York komen Jan Jaap van der Wal, Erik van...

RemcoVeldhuisnews

CABARETIER REMCO VELDHUIS KRIJGT EIGEN RADIOSHOW Remco Veldhuis , bekend van het cabaret- en muziekduo Veldhuis en Kemper,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.