Voorbeschouwing: Hans Teeuwen @ HMH

Door HarmG op 21 september 2011 - 15:12 Vanaf morgenavond staat de Heineken Music Hall eens niet in het teken van muziek, maar cabaret. Hans Teeuwen staat dan namelijk vijf keer in de hal met zijn nieuwe show Spiksplinter. Niet onverwacht zijn de avonden stuk voor stuk uitverkocht.

Cabaretinfo was aanwezig bij een van de eerdere Hans Teeuwen-shows en blikt alvast vooruit. Wat te verwachten in de Heineken Music Hall? In ieder geval een cabaretier die als vanouds op dreef is. Teeuwen heeft veel ruimte voor improvisatie in zijn nieuwe voorstelling gelaten en dat zorgt voor meerdere hilarische situaties in het publiek.

De 'vaste' onderdelen zijn helaas niet allemaal even sterk. Teeuwen heeft de neiging om soms een beetje verdwaald te raken in zijn eigen verhalen waardoor uiteindelijk niemand meer doorheeft waar het over gaat. Gelukkig zijn er meerdere ijzersterke sketches, waarbij vooral de muzikale stukken er bovenuit springen. Een lied met alleen naar het Nederlands vertaalde zinnen uit Amerikaanse gangsterfilms is om over de grond te rollen zo grappig en ook een nummer over een disfunctioneel stel is bijzonder geestig.

Al met al is de voorstelling het bezoek dan ook meer dan waard. Genoeg Hans Teeuwen-klassiekers in potentie en een ruim uur lang gegarandeerd lachen. Cabaretinfo wenst de bezoekers komende week dan ook veel plezier toe, maar dat komt wel goed.Urbanusnieuws

NOG EEN EXTRA SPORTPALEIS-AVOND VOOR URBANUSVrijdag 23 december werd eerder bevestigd als extra avond, maar ook donderdag...

microfoon

ANDRE MANUEL WINT VERBORGEN BOKAAL 2011 Dit jaar is Andre Manuel in Boekelo uitgeroepen tot de winnaar van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.