Winnen: 2x2 kaarten Kolder in je Kop in SuperMarkt, Den Haag

Door JT1990 op 09 december 2011 - 14:36 Sinds afgelopen voorjaar is poppodium SuperMarkt gestart met een reeks comedyavonden op de woensdagavond. Elke derde woensdag van de maand om precies te zijn. Deze avond treden drie cabaretiers op die zorgen ze voor een goedlachse avond. Humor zonder poespas en veel gezelligheid in de kroeg is precies wat de SuperMarkt voor ogen heeft.

De december editie van Kolder in je Kop heeft Ronald Smink, Gijs Nillissen en Anne Jan Toonstra op het programma staan. Ronald Smink is een jonge cabaretier die qua humor in het rijtje Bert Visscher en Jochem Meijer past. Al dan niet probeert hij tussen alle onzin door een serieuze rode lijn te weven. Gijs Nillissen weet regelmatig te verrassen met zijn zorgvuldig opgebouwde verhalen vol woordspelingen en kritische grappen en heeft bovendien een gezonde dosis zelfspot. Bij Anne Jan Toonstra geldt wie kruipend komt gaat met een huppeltje weg. Anne Jan fluistert, zingt, speelt piano, vertelt, rookt en acteert. Zijn programma is vaak zonder thema want, zegt hij zelf, het leven is veel te interessant om te beperken.

Cabaretinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de stand-up comedy van Kolder in je Kop in SuperMarkt, Den Haag op woensdag 21 december!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Kolder in je Kop niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Kolder in je Kop'.

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m vrijdag 16 december.andrevanduinnews.jpg

SHOWS VAN ANDRÉ VAN DUIN IN AMSTERDAM UITGESTELDTussen 9 en 18 december zou André van Duin shows geven in het DeLaMar...

SupermarktDenHaag

MAANDELIJKS CABARETIERS IN SUPERMARKT Een aantal maanden geleden begon poppodium SuperMarkt aan een nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.