Bestel nu onze Festivalkalender 2012/2013!

Door Freya op 13 april 2012 - 15:18 Het festivalseizoen 2012/2013 is tijdens Paaspop officieel geopend. Om een duidelijk overzicht te krijgen van de grootste festivals heeft Festivalinfo voor de vijfde keer besloten het festivaloverzicht op een mooie Festivalinfo kalender te laten drukken. Ook dit jaar is het weer mogelijk om onze speciale Festivalinfo kalender te bestellen.

Onze kalender staat vol met prachtige concert- en festivalfoto's. Deze foto's zijn vanzelfsprekend allemaal door Festivalinfo.nl en Podiuminfo.nl medewerkers gemaakt.

Wij danken drukkerij Reclameland voor het goede drukwerk. Reclameland maakt het voor iedereen makkelijk om een ontwerp te maken en gemakkelijk te bestellen. Reclameland werkt snel en goedkoop en drukt voor zowel bedrijven en particulieren, al vanaf 1 stuk.


Wij hebben zo veel kalenders laten drukken dat jij er weer een (of meerdere) bij ons tegen kostprijs kunt bestellen. Je krijgt dan de kalender op dik papier met ringband thuisgestuurd.

Hier kan je onze festivalkalender vinden (om zelf uit te printen of alvast kritisch te bekijken (*.pdf)):
- Voorkant
- Voorwoord
- April 2012
- Mei 2012
- Juni 2012
- Juli 2012
- Augustus 2012
- September 2012
- Oktober 2012
- November 2012
- December 2012
- Januari 2013
- Februari 2013
- Maart 2013

Ben je geïnteresseerd? Voor 4 euro per kalender + 2,50 euro verzendkosten (voor België 4 euro) ligt de kalender, die bij elke festivalfanaat aan de muur hoort te hangen, over een paar dagen bij jou thuis. Als je meerdere kalenders wilt bestellen, dan betaal je per twee stuks eenmaal verzendkosten. Dat is echt geen geld als je het ons vraagt. Daar kan je tegenwoordig op een festival zeker geen broodje falafel/shoarma voor eten. Laat staan een rondje bier halen of (festival)merchandise kopen.

Om de kalender te bestellen stuur je een email naar contact@festivalinfo.nl (met als mail-onderwerp: Festivalkalender). In deze e-mail zet je je adresgegevens en hoeveel kalenders je wilt bestellen. Wij sturen je dan onze bankgegevens en een code. Als het geld onder vermelding van die code bij ons binnen is, doen wij je kalender op de post.
raymannews.gif

JÖRGEN RAYMANN AMBASSADEUR VOOR DOVEN Jörgen Raymann gaat zich als ambassadeur inzetten voor doven en...

amsterdam kleinkunst festival

KARIN BLOEMEN E.A. MAANDAG IN DELAMAR Karin Bloemen, Wende Snijders, Freek de Jonge, Brigitte Kaandorp, Rob van de...

REACTIES

Avatar CmpngFlghtTLwlndsPrd
vr 13 apr 2012 19:24

CmpngFlghtTL.. Leuk! Zeker ééntje bestellen.

 0
Avatar hansjuvefan
za 14 apr 2012 10:47

hansjuvefan Spijtig dat er zo veel Belgische festivals ontbreken op de kalender...

 0
Avatar Zop
ma 16 apr 2012 09:37

Zop Andere jaren wel éém besteld,sla dit jaar over,vind hem niet mooi dit jaar!

 0
geen avatar
ma 16 apr 2012 13:17

2116 er ontbreken idd te veel Belgische festivals op de kalender. Festivals die groter zijn dan een aantal Nederlandse die erop staan. Nu is festivalinfo natuurlijk een Nederlandse site maar ik ben veel vaker in op een Belgisch festival dan op een Nederlands...

 0
Avatar Marz667
ma 16 apr 2012 16:22

marz667 hansjuvefan schreef:
Spijtig dat er zo veel Belgische festivals ontbreken op de kalender...


2116 schreef:
er ontbreken idd te veel Belgische festivals op de kalender. Festivals die groter zijn dan een aantal Nederlandse die erop staan. Nu is festivalinfo natuurlijk een Nederlandse site maar ik ben veel vaker in op een Belgisch festival dan op een Nederlands...

Dat vinden wij ook erg jammer, netzoals we het natuurlijk jammer vinden dat er andere leuke festivals ontbreken. Het is gewoonweg niet mogelijk om onze on-line agenda ook overzichtelijk in een gedrukte kalender te proppen. Het is nu bij sommige weekenden al enorm druk omdat we een zo'n groot en breed mogelijk overzicht wilden maken. We hebben bij sommige dagen, vanwege ruimtegebrek, echt moeten kiezen welke festivals we wel/niet konden drukken en hierbij hebben we regelmatig de Nederlandse festivals voorrang gegeven. Ook omdat in het verleden gewoonweg meer Nederlanders de kalender hebben besteld. Maar we staan natuurlijk open voor nieuwe ideeën en laat ons graag weten wat we in de toekomst zeker wel moeten plaatsen!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.