Expat of the Year-nominatie voor Greg Shapiro

Door SaskiaL op 17 april 2012 - 11:00 Cabaretier Greg Shapiro is genomineerd voor de 'Expat van het Jaar Award 2012'. Het is de tweede keer dat de Amerikaanse-Nederlander een nominatie in de wacht sleept.

´The Expat of the Year Award´ wordt uitgereikt aan een ´internationale Nederlander´, die een buitengewone toevoegde waarde levert aan de Hollandse samenleving.

Greg(ory) Shapiro werd in Chicago geboren, maar woont inmiddels al twintig jaar in Nederland. Hij is vooral bekend van 'Comedy Central News', Boom Chicago en BNR Nieuwsradio. Ook heeft hij zijn eigen theatershow ‘How to be Orange’. Daarnaast maakt hij op dit moment ook de show 'Verkiespijn' voor humortv.nl, wat over de Amerikaanse verkiezingen gaat.

Stemmen kan hier nog een kleine twee weken, op Koninginnedag sluit de stemming om vijf uur. Een onafhankelijke jury beoordeeld alle finalisten, waar zij daaropvolgend de uiteindelijke winnaars selecteren.

De prijzen worden uitgereikt tijdens de officiële prijsuitreiking op dinsdag 5 juni. Deze wordt gehouden op Nyenrode Business Universiteit in Breukelen.TilburgsStudentenCabaret

013 KRIJGT TILBURGS STUDENTEN CABARETWoensdag 9 mei vindt het Tilburgs Studenten Cabaret plaats in de Tilburgse...

StefanPopnews

EERSTE CABARETSHOW EXCLUSIEF OP YOUTUBE Stefan Pop released zijn show 'Popaganda' dinsdag 24 april exclusief op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.