'New Kids' het theater in

Door SaskiaL op 24 april 2012 - 12:26 Acteurs Tim Haars (Gerrie van Boven), Bart de Rijk (wijkagent), Max van den Burg (Ronnie), Karin Bruers (Gerries moeder) en Henry van Loon (ambtenaar) staan woensdag 25 april in de eenmalige theatershow 'Het Gelach van het Zuiden' in Het Theater aan de Parade in Den Bosch. Allen staan zij bekend als de genoemde personages uit de New Kids reeks.

Het Gelach van het Zuiden is een eenmalige theatervoorstelling met veel cabaret, stand up comedy, muziek, variété, sketches en andere acts. Het is de bedoeling dat de voorstelling een jaarlijks terugkerend theaterevenement wordt. De VARA maakt ook filmopnames tijdens de show, maar moment van uitzending is nog niet bekend.

Verder doen ook Alexandra Alphenaar (o.a. GTST en ONM), Vincent Houdijk (o.a. Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis, Mathilde Santing) en Bianca van der Heijden mee aan het stuk. Muzikanten van band The Habbekratz verzorgen de muzikale begeleiding.

Kaarten voor het stuk gaan weg voor een prijs vanaf €29,50 en zijn verkrijgbaar via de website van Theater aan de Parade.ComedyhuisComedynightnews

OPNIEUW COMEDYHUIS COMEDYNIGHT IN TIVOLIZondag 27 mei is het weer tijd voor een nieuwe Comedynight in Tivoli. Deze...

RijswijkseSchouwburg

RIJSWIJKSE SCHOUWBURG MAAT THEATERPROGRAMMA BEKEND In een bomvol Rij23, het theatercafé van de schouwburg vond de feestelijke...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.