Carré komt met tentoonstelling, postzegelvel en DVD-box

Door Marz667 op 14 september 2012 - 10:39 Ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum organiseert Koninklijk Theater Carré een tentoonstelling, ook presenteert PostNL een postzegelvel en presenteert Universal Music een DVD-box.

De tentoonstelling is van 28 september 2012 t/m 20 januari 2013 te zien bij de Bijzondere Collecties van de Universiteit van Amsterdam aan de Oude Turfmarkt 129 en biedt de bezoeker een historisch overzicht met paardenspel, cabaret en musical.

Het postzegelvel 125 jaar Carré besteedt aandacht aan het jubileum van Koninklijk Theater Carré dat op 3 december 1887 zijn deuren opende. Het vel toont de belangrijkste genres en voorstellingen die kenmerkend zijn voor Carré.

De drie DVD-box biedt een unieke compilatie van de mooiste opnames van voorstellingen en diverse andere bijzondere gebeurtenissen uit het roemruchte verleden van Koninklijk Theater Carré.andrevanduinnews.jpg

TENTOONSTELLING ANDRÉ VAN DUIN IS VERLENGDDe tentoonstelling 'Horen, Zien, Lachen' over het werk van André van Duin...

heideroosjesnews.jpg

COMPLETE THEATERTOUR MARCO ROELOFS BEKEND Met de compleet uitverkochte afscheidsconcerten van de Heideroosjes gaat voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.