Vul onze enquête in en maak kans op 50 drankmunten!

Door Soph163 op 09 januari 2013 - 11:19 Er wordt constant hard gewerkt aan de Festivalinfo sites. Op het moment zijn we onder andere druk bezig om de website in een nieuw jasje te stoppen. Zodat we je nog beter op de hoogte kunnen houden van alles wat er op concert en festivalgebied gebeurd.

Om een beter inzicht te krijgen in wat de bezoekers van ons en onze sites verwachten, willen we jou vragen om onze enquête in te vullen. De vragen gaan over het gebruik van festivalinfo, de submit functie en videos. Het invullen neemt ongeveer 5 tot 7 minuten in beslag. Onder degenen die de enquête volledig invullen, verloten we een hele mooie prijs.

Eén van de winnaars ontvangt namelijk maar liefst 50 drankmuntjes voor een festival naar keuze. (met een maximum waarde van 150 euro).

Vul dus nu onze enquête in en maak kans op die mooie prijs!

Wij garanderen dat je informatie vertrouwelijk zal worden behandeld en niet aan derden zal worden verstrekt. Heb je vragen / opmerkingen over deze enquête, dan kan je contact opnemen met: info@festivalinfo.nl

Deze enquete is afgelopen!freekdejongenews.gif

EXTRA DE LA MAR-SHOWS VOOR FREEK DE JONGEAangezien de kaartverkoop voor de Amsterdamse shows van Freek de Jonge op...

ACY

ENGELSE STAND-UP COMEDY AVOND IN DE ACU Op zondag 17 februari zal in de ACU een stand-up comedy avond georganiseerd...

REACTIES

Avatar Chinjirusu
za 12 jan 2013 02:51

Chinjirusu 4. Mijn huidige studie of hoogst afgeronde opleiding is:

Nederland
België
Ik woon niet in Nederland of België

 -1
Avatar MGSlot
wo 16 jan 2013 14:22

MGSlot Chinjirusu je moet Nederland of België aanklikken en dan verschijnen de mogelijkheden.

 1
Avatar Afvalzak
wo 16 jan 2013 15:02

Afvalzak Komt maar op met die muntjes :)

 -1
Avatar ralluf
wo 16 jan 2013 20:50

ralluf Toen ik bij vraag 8 niet kon invullen dat ik GEEN social media gebruik, kreeg ik al een ernstig vermoeden. Netjes doorgegaan en in ieder geval geleerd dat festivalinfo mij na 6,5 jaar niet meer als (primaire) doelgroep ziet. ;)

 1
Avatar Sailor
do 17 jan 2013 00:13

Barbarian ralluf schreef:
Toen ik bij vraag 8 niet kon invullen dat ik GEEN social media gebruik, kreeg ik al een ernstig vermoeden. Netjes doorgegaan en in ieder geval geleerd dat festivalinfo mij na 6,5 jaar niet meer als (primaire) doelgroep ziet. ;)


Ach Ralluf jij valt buiten de doelgroep omdat je geen social media gebruikt, ik val buiten de doelgroep vanwege mijn leeftijd. Who care's. We zijn allemaal muziekliefhebbers met een eigen mening en onze favoriete bands vallen binnen onze doelgroep. Het zal mij een rotzorg zijn of ik wel of niet binnen een doelgroep valt. Voor mij is de artiest/band het belangrijkste.Er valt op deze site een hoop op en aan te merken, maar ja dat geldt ook voor ondergetekende. Voor mij is deze site van belang dat ik mijn concerten bij kan houden.

 2
Avatar DownNOLA
do 17 jan 2013 12:21

DownNOLA @ralluf: hier reageren en je mening geven, is dat dan "asociale media"?? Festivalinfo is in ieder geval een medium of het sociaal is dat is een andere vraag.

 1
Avatar CmpngFlghtTLwlndsPrd
do 17 jan 2013 12:59

CmpngFlghtTL.. ralluf schreef:
Toen ik bij vraag 8 niet kon invullen dat ik GEEN social media gebruik, kreeg ik al een ernstig vermoeden. Netjes doorgegaan en in ieder geval geleerd dat festivalinfo mij na 6,5 jaar niet meer als (primaire) doelgroep ziet. ;)

Als je daar pas achter komt bij een enquete zal het allemaal wel mee vallen. En wat Barbarian zegt, je kunt er je concerten bij houden en dat is toch de hoofdzaak.

 2
Avatar claudje7
do 17 jan 2013 13:02

claudje7 @DownNOLA

Hahaha, social media heeft niks met sociaal/asociaal te maken joh! Het wil alleen maar zeggen dat de gebruikers van een social-media site de inhoud van die site verzorgen, met weinig tot geen bijdrage van de redactie. Hier vallen dus de sociale netwerken onder (die je vast wel allemaal kent), maar ook weblogs en fora. Reageren op een nieuwsbericht wat wel door een redactie is geplaatst, is volgens mij dus NIET te beschouwen als social media.

 1
Avatar DownNOLA
do 17 jan 2013 16:50

DownNOLA Ik snap vooral de fixatie met het uploaden van filmpjes (bewogen, out of focus)

 -1
Avatar ralluf
do 17 jan 2013 16:57

ralluf :D
Ondanks de zorgvuldig geplaatste ";)" toch wat serieuze reacties.

Vrees niet, ik lig echt niet wakker van de ontwikkelingen op f.info, maar het was even mijn eerste reactie na de enquete, meer niet.

(Mbt de social media ben ik het overigens eens met claudje7, maar dat terzijde:) )

 2
Avatar Stofje
vr 18 jan 2013 11:54

Stofje Ach, gezien de berichten hier over De Toppers, K3, Gordon etc is de doelgroep ook voor Festivalinfo niet helemaal helder :-). Dat lijkt me eerder een miskleun, verder gaat het prima dacht ik.

 0
Avatar Jappelflap
vr 18 jan 2013 20:54

Jappelflap Leuk :) heb meegedaan! Ben benieuwd, zou flink schelen in bekertjes verzamelen hahahha jaaaa ik ben er zo eentje, op zijn tijd, soms

 0
Avatar DownNOLA
vr 18 jan 2013 22:17

DownNOLA Sosjale medium Facebook is min of meer overleden vanavond, hoe moet ik nu berichten krijgen over de kinderen van vrienden van mij??? Of bewogen out of focus filmpjes bekijken waar Festivalinfo me 6 vragen over stelt???

 0
Avatar Naomie
ma 21 jan 2013 18:52

Naomie muntjesmuntjesmuntjesmuntjes!! :D

 0
geen avatar
wo 23 jan 2013 11:52

musicforever Ja zoveel vragen over die filmpjes ik kijk hier nooit filmpjes ik lees alleen de nieuwtjes........ Maja die muntjes zouden wel fijn zijn inderdaad.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.