Eric van der Woude wint Culture Comedy Award

Door MGSlot op 21 januari 2013 - 13:25 Op zaterdag 19 januari in het Parktheater Eindhoven heeft stand-up comedian Eric van der Woude, uit handen van juryvoorzitter Rob van Wijk, de jury- en publieksprijs van de 10e editie van de Culture Comedy Award in ontvangst mogen nemen. Met de 'gouden microfoon' als prijs mag van der Woude zich een jaar lang het grootste stand-up comedy talent van Nederland en België noemen.

Soe Nsuki, Jelle Bril en Jan Linssen streden samen met Eric van der Woude om de prijs. Uiteindelijk besloot de jury over Eric dat hij de winnaar was. "Met zichtbaar gemak bespeelt Eric het gehele podium, zoekt en vindt hij op een natuurlijke wijze het publiek en varieert hij van de actualiteit, naar de subtiele woordgrap en weer terug naar zijn eigen belevingswereld", oordeelde de jury.

Begin november begonnen zeventig deelnemers aan de voorrondes van de Culture Comedy Award. Via selecties, workshops, try-outs en een halve finale bereikten vier talenten de finale.

De finalisten zullen een tour gaan houden van 24 januari in Zwolle tot en met 27 maart in Geel, België.enquetenewss.jpg3

LAATSTE KANS OM MEE TE DOEN AAN DE ENQUÊTEMorgen is het zover, na twee weken en dik 1000 deelnemers zullen we onze...

kaandorpnews.gif

BRIGITTE KAANDORP GEEFT BENEFIETOPTREDEN Op zondag 10 februari zal Brigitte Kaandorp in het Colombinehuis in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.