Winnen: 2x2 kaarten Comedynight in Effenaar

Door Daphne_W op 28 mei 2013 - 13:13 Op 8 juni vindt er weer een Comedynight plaats in de Effenaar in Eindhoven. Met in deze editie van Comedytrain René van Meurs en Soundos el Ahmadi .

René van Meurs speelde bij improvisatiecollectief 'Op Sterk Water' en in 2012 was hij de winnaar van de jury- en publieksprijs van Cameretten. Zijn liefde voor stand-up comedy bracht hem zelfs, samen met Amsterdam Underground Comedy Collective, naar het Schotse Edinburgh Fringe Festival.

De Amsterdams–Marokkaanse Soundos el Ahmadi is een vrouw met ballen. Ze speelde een indrukwekkende bijrol in de film Shouf Shouf Habibi en daarnaast wist ze, zonder enige ervaring, de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival te behalen. Inmiddels is ze met haar rappe tong en felle sets bijna wekelijks in Toomler te zien.

Cabaretinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Comedytrain met René van Meurs & Soundos el Ahmadi op 8 juni in Effenaar Eindhoven.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Comedynight in de Effenaar wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Comedynight Effenaar'.

Deze actie loopt tot 3 juni 2013.utrecht international comedy festival

UTRECHTS COMEDY FESTIVAL KRIJGT EEN VERVOLGHet Utrecht International Comedy Festival krijgt een vervolg in 2014. Na een...

danielarendsnews.jpg

GASTOPTREDENS CAMERETTEN 2013 BEKEND De halve finales en finale van de 48e editie van Cabaretfestival Cameretten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.