Sittard krijgt nieuw cabaretfestival Cabarette-ketet

Door Marz667 op 27 februari 2014 - 09:38 Pitboel Theatergroep organiseert een wedstrijd voor mensen die het zien zitten om cabaretier te worden. Het cabaretfestival, genaamd Cabarette-ketet, zal in maart starten. De aangewezen locatie hiervoor is het Pitboel Theater in Sittard.

Cabarette-ketet, het cabaretfestival van de Westelijke Mijnstreek, gaat voor het eerst van start in theaterseizoen 2013-2014. De wedstrijd bestaat uit drie ronden. Op zaterdag 8 maart vindt de eerste voorronde plaats. De tweede volgt op zondag 23 maart. Op zaterdag 12 april zal de finale plaatsvinden. De winnaar van deze wedstrijd krijgt een prijs in ontvangst.

Ook zullen er optredens zijn in het resterende theaterseizoen. Inschrijven kan tot 1 maart via op www.cabarette-ketet.nl. Uiterlijk 4 maart maakt de organisatie bekend welke acts zijn geselecteerd voor de voorronden.



pauliencornelissenews.jpg

PAULIEN CORNELISSE CULTURAL PROFESSOR BIJ TU DELFTOp 7 maart 2014 zal Paulien Cornelisse haar openingslezing 'Cultural...

Micha Wertheim

MICHA WERTHEIM EN PIETER DERKS BIJGEBOEKT BIJ DE... Vanwege de grote hoeveelheid belangstelling voor de shows van Micha Wertheim...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.