Winnen 3x2 kaarten Comedyhuis Open Mic in Tivoli

Door JenniferWorrell op 04 maart 2014 - 14:01 De Spiegelbar verandert op 11 maart 2014 weer in de Lachspiegelbar, dankzij Comedyhuis Open Mic! Het Comedyhuis bestaat uit een groep Utrechtse comedians die de krachten hebben gebundeld. Op deze avond loop je kans te bezwijken aan een overdosis grappen, want er komen weer veel comedians langs! Zo zullen MC Hank, Wouter Monden, Fabian Fransicus, Roland van Hek, Arjen van Wifferen, Jochem Visser en Soula Notos gedurende deze avond de bühne betreden.

Cabaretinfo mag 3x2 tickets weggeven voor Comedyhuis Open Mic op dinsdag 11 maart in Tivoli.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Comedyhuis Open Mic'.

Deze actie loopt tot en met 7 maart 2014.utrecht international comedy festival

GREG SHAPIRO, JENNIFER EVENHUIS EN MEER NAAR UTRECHT...Met de aankondigingen van een aantal nieuwe namen is de line-up voor het...

NoelFieldingnieuws

COMEDIAN NOEL FIELDING TERUG OP DE PLANKEN De Britse comedian Noel Fielding , verwierf vooral bekendheid met het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.