Festivalinfo contentpartner nieuwe site Volkskrant

Volkskrant site
Festivalinfo contentpartner nieuwe site Volkskrant
Door RobZ op 03 oktober 2014 - 12:53 Misschien had je het al gezien. Gisteren lanceerde de Volkskrant haar nieuwe site. Festivalinfo is trots hier een steentje aan bij te dragen. Onze agenda-gegevens, dus de festivals van Festivalinfo.nl, de concerten van Podiuminfo.nl en de cabaretvoorstellingen van Cabaretinfo.nl zijn terug te vinden in de nieuwe cultuur en leven agenda die de Volkskrant op haar site en in haar app aanbiedt.

Wij zijn constant aan het werk om onze agenda's zo goed en compleet mogelijk te houden. Met jaarlijks dik 1800 festivals, 13.000 concerten en 5.000 cabaretshows in onze agenda's zijn we dan ook goed op weg.

Mocht jij onverhoopt toch nog agenda-punten missen, dan wijzen we je graag op onze submit-functie. Hier kan je missende festivals, concerten en cabaretvoorstellingen kwijt. Ook de optredens van je (kleine) band nemen we graag op!

Podia/theaters en cafes die regelmatig concerten/voorstellingen organiseren kunnen contact opnemen via [email protected]. Persberichten kunnen ten slotte gemaild worden naar [email protected].Comedy Train

5 NIEUWE LEDEN VOOR COMEDYTRAINAfgelopen zondag zijn er na audities 5 nieuwe comedians toegevoegd aan de...

Urbanus

URBANUS DOET THEATERTOUR DOOR NEDERLAND De Vlaamse komiek en zanger Urbanus komt opnieuw naar Nederland voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.