Jimmy Carr geeft extra shows in Muziekgebouw Eindhoven en TivoliVredenburg

Jimmy Carr
Jimmy Carr geeft extra shows in Muziekgebouw Eindhoven en TivoliVredenburg
Door robinmelis op 01 april 2016 - 11:21 De Engelse comedian Jimmy Carr geeft een extra show in Frits Philips Muziekgebouw Eindhoven en TivoliVredenburg. Hij heeft al 3 uitverkochte shows in Nederland op de planning staan. Daar voegt hij nog twee shows in Eindhoven en Utrecht aan toe.

Met zijn nieuwe show 'Funny Business' staat hij op 27 mei in 013, op 28 mei De Oosterpoort en op 29 mei in Carré. Op 17 oktober 2016 staat hij in TivoliVredenburg en op 27 oktober 2016 zal zijn show in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvinden.

Kaarten voor zijn shows zijn vanaf 2 april 2016 om 10 uur in de verkoop via de website van Muziekgebouw Eindhoven en de website van Ticketmaster voor TivoliVredenburg. Een kaartje varieert van €30 tot en met €35 (excl. sk). De andere 3 shows zijn al uiverkocht.
TrevorNoahnws

HEINEKEN MUSIC HALL HAALT THE DAILY SHOW-HOST TREVOR...Op zondag 5 juni komt Trevor Noah naar de Heineken Music Hall in Amsterdam....

youpnewss.gif

YOUP VAN 'T HEK HAALT IN FEBRUARI 2017 AFGELAST... Youp van 't Hek haalt zijn afgelaste optreden in Carré februari volgend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.