Amy Schumer komt eind augustus naar Heineken Music Hall

Amy Schumer 2
Amy Schumer komt eind augustus naar Heineken Music Hall
Door ThomasS op 02 juni 2016 - 11:59 Amy Schumer komt op 28 augustus voor het eerst naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De show maakt deel uit van de ‘Amy Schumer Live’ tour. De voorverkoop voor deze show start vrijdag 3 juni om 10:00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 60 euro.

De populariteit van Amy Schumer is in de afgelopen jaren enorm gestegen sinds ze als actrice met de door haar geschreven en geproduceerde serie Inside Amy Schumer te zien is. Inside Amy Schumer werd in de aflopen jaren bedolven onder de awards: onder andere de Critic’s Choice Television Award voor Best Actress in a Comedy Series.

Haar populariteit beleefde een piek toen Amy Schumer in 2015 met de film Trainwreck de internationale box office domineerde. De film werd genomineerd voor twee Golden Globes.

Verwacht in de HMH een show vol grappen over seks, feminisme, Hollywood en autobiografische verhalen.lowlands2012nieuws

EXTRA COMEDY OP LOWLANDS: ONELINERS MET HOWARD...Lowlands had al een fijn comedyprogramma met onder andere Hans Teeuwen en...

Het Perron

THEATER HET PERRON SLUIT IN JULI ZIJN DEUREN Het Amsterdamse theater Het Perron gaat dicht. Het pand is verkocht aan een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.