Comedytrain International Summer Festival in Toomler begint bijna (o.a. Pete Johansson)

Pete Johansson
Comedytrain International Summer Festival in Toomler begint bijna (o.a. Pete Johansson)
Door ThomasS op 05 juli 2016 - 16:13 De Amerikaanse comedian Natasha Leggero is de zoveelste grote internationale ster die dit jaar comedyclub Toomler aandoet. Natasha treedt op in de derde week van het 23ste internationale stand-up comedy festival in Amsterdam, en wordt vergezeld door Moshe Kasher.

In andere weken is de Canadees Pete Johansson (zie foto) te zien, wiens vorige show, nota bene opgenomen in Toomler, sinds kort internationaal te bekijken is op Netflix. Hij dubbelt die week met Nathan Caton, een van de meest talentvolle jonge comedians uit Groot-Brittannië.

Ook Australiër Sam Simmons die vorig jaar zowel de grote prijs op het prestigieuze Edinburgh Fringe festival won als de grote prijs van het comedyfestival in Melbourne, is van de partij! Samen met Pat Cahill, die in 2015 een plek in de top 10 beste comedyshows veroverde met zijn voorstelling.
De laatste week zou zomaar de verrassing van het festival kunnen brengen. De comedians van Comedytrain kijken reikhalzend uit naar de komst van rijzende ster Andrew Schulz, die het festival afsluit met de onnavolgbare Kate Berlant.

Met Doug Stanhope, Daniel Kitson en vele andere topcomedians die de afgelopen maanden in Toomler speelden, profileert Toomler zich als dé plek om live stand-up comedy uit het buitenland te zien. Deze zomer kan dat maar liefst vier weken, met iedere week twee verschillende comedians. Stand-up comedy in een intieme kroegsfeer, waar het hoort.

Comedytrain International Summer Festival duurt van 13 juli tot en met 6 augustus 2016 woensdag t/m zaterdag in Theater Toomler, Breitnerstraat 2 in Amsterdam

Aanvang 20:30 uur
woe: € 14,50 - don: € 16,50 - vrij/zat: € 18,50 (excl. € 1,50 servicekosten)
Kaartverkoop via www.toomler.nlJimmy Carr

ENGELSE COMEDIAN JIMMY CARR OOK NAAR NIEUWE LUXOR... Jimmy Carr heeft een extra show erbij in Nederland. Op 9 oktober speelt de...

Daniel Sloss news

BRITSE COMEDIAN DANIEL SLOSS VOOR 2 SHOWS NAAR BELGIË De Britse comedian Daniel Sloss (ooit de jongste comedian die in Londen een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.