Lebbis komt in december met 'Good News Show'

Sibbel news_groot
Lebbis komt in december met 'Good News Show'
Door Cartman91 op 27 september 2016 - 10:50 Hans Sibbel, beter bekend onder z'n alias Lebbis, komt in december (naast zijn "De Paardenpoetser" tour) met een korte tour getiteld "Good News Show". Zoals de titel al doet vermoeden zal Hans alleen maar het goede nieuws vertellen.

De evolutie heeft ons gebracht waar we zijn. 3 en een half miljard jaar is het al bezig. Elke dag weer nemen we kleine, welhaast onzichtbare stapjes. Sommige sterven in schoonheid, sommige stapjes zijn weer naar achteren. Maar er zijn pareltjes. Kleine of grote gebeurtenissen waardoor we als mensheid verder komen. Gezonder blijven, langer en beter leven, vrijer zijn, en zelfs, laat ik het maar zeggen, gelukkiger worden. Die kleine stapjes van het afgelopen jaar die ons verder helpen ga ik eens op een rijtje zetten. Ik zal u de schoonheid van het leven tonen door een bril die u nog nooit heeft opgehad. Zo, en daar doet u het maar mee.” Aldus Lebbis.

De mini-tour wordt in het Purmerendse Purmaryn op 3 december afgetrapt. Vervolgens komt hij langs Schouwburg het Park (Hoorn, 7 december), Verkadefabriek (Den Bosch, 12 december), Schouwburg Odeon (Zwolle, 14 december), Diligentia (Den Haag, 20 december) en tot slot in Schouwburg Amstelveen (22 december). Zie ook het volledige overzicht van de speellijst, waar ook de voorstellingen van z'n andere tour in terug te vinden zijn.



Najib Amhali Nieuws

NAJIB AMHALI KOMT MET NIEUWE CABARETVOORSTELLING...Cabaratier Najib Amhali komt een jaar na zijn show ' I Amhali ' weer met...

dekleinekomedienews.jpg

NIET UIT HET RAAM (NUHR) WINT CABARETPRIJS POELIFINARIO Dit weekend zijn de winnaars van de VSCD Cabaretprijzen bekendgemaakt....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.