De Lama's komen terug van weggeweest en geven show in de Ziggo Dome

De Lama's news_groot
De Lama's komen terug van weggeweest en geven show in de Ziggo Dome
Door Cartman91 op 25 november 2016 - 15:41 De improvisatiehelden van weleer, Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Ruben Nicolaï, beter bekend als De Lama's komen terug van weggeweest.

Tussen 2004 en 2008 was het gelijknamige tv-programma te zien. Waar de line-up een aantal keer wisselde, had het na de laatste wisseling goud in handen. Want in 2006 won het programma de Gouden Televisierring, waarna het nog 2 succesvolle jaren op de buis te zien was. Het was zo succesvol dat er zelfs merchandise op de markt kwam in de vorm van een bordspel, koffiebekers etc. bedenk het maar en het was op de markt.

In 2008 maakten ze bekend te stoppen, na zelfs een nummer ('We zijn zo lekker gewoon gebleven') uitgebracht te hebben. Maar nu is er goed nieuws voor de fans, want na 9(!) jaar komen de Lama's terug van weggeweest met een show (Back in Action) in de Ziggo Dome (wederom onder leiding van Lama-herder Patrick Lodiers) op 2 november van volgend jaar.

Tickets zijn meteen via Ticketmaster in de voorverkoop gegaan. Een kaartje kost je tussen de 53 en 63 euro (inclusief servicekosten).ziggoDomelogo1

TWEEDE KEER ZIGGO DOME VOOR REÜNIE DE LAMA'S Gisteren konden we al melden dat de Lama's weer bij elkaar komen . Ze...

HansTeeuwennews

HANS TEEUWEN GEEFT EXTRA SHOWS IN DE HMH EN KONINGIN... De bekende cabaretier Hans Teeuwen komt vanaf eind januari met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.