Jandino Asporaat onthult gasten voor Comedy & Concert in de Kuip (o.a. Sevn Alias en Broederliefde)

Broederliefde
Jandino Asporaat onthult gasten voor Comedy & Concert in de Kuip (o.a. Sevn Alias en...
Door Cartman91 op 03 maart 2017 - 12:43 Op zaterdag 1 juli staan cabaretiers Najib Amhali en Jandino Asporaat in de Kuip in Rotterdam, voor Jandino een jongendsdroom die uitkomt.

Gisteravond maakte Jandino bekend wie er, behalve hijzelf en Najib nog meer op het podium staan in het Rotterdamse stadion. Op het programma staan Gerard Joling, Broederliefde, Roué Verveer, Sevn Alias, Edsilia Rombley, Rolf Sanchez, Re-Play en Dignity.

Voor Broederliefde is het extra speciaal, omdat zij een eigen concert in een ander Rotterdams stadion spelen. Op 29 april staan de Rotterdamse broeders in hun geliefde Sparta Stadion "Het Kasteel".

Drie cabaretiers (één te gast) en verder muzikale optredens; dat is een unieke samenwerking tussen twee werelden, die van de cabaret en de muziek. Deze samenwerking schuilt onder de naam Comedy & Concert.

Tickets voor deze bijzonder avond zijn nog te verkrijgen via Ticketmaster. Een kaartje heb je voor minimaal 31,90 euro (inclusief servicekosten).Ross Noble

EERSTE COMEDYSHOW VAN ROSS NOBLE IN NEDERLANDIn Amsterdam vindt op 24 mei de eerste show van Ross Noble in Nederland...

RAI Amsterdam1

YOUTUBE-STER MIRANDA SINGS VOOR STAND-UP SHOW NAAR... De Amerikaanse comédienne en YouTube-sensatie Miranda Sings is op 21...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.