Mexicaans-Amerikaanse comedian Pablo Francisco naar Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam voor shows

Pablo Francisco news_groot
Mexicaans-Amerikaanse comedian Pablo Francisco naar Antwerpen, Rotterdam en Amsterdam...
Door Cartman91 op 22 maart 2017 - 10:53 De Mexicaans-Amerikaanse comedian en stem-imitator Pablo Francisco komt voor twee optredens naar Nederland en één voorstelling in Belgié toe.

Eerst zal Pablo naar de Zuiderpershuis te Antwerpen komen op 3 mei, om 5 dagen later (op 8 mei) te spelen in de Oude Luxor te Rotterdam en een dag later (9 mei) zal hij te vinden zijn in de Meervaart te Amsterdam.

Pablo staat bekend om zijn scherpe grappen die meestal seks gerelateerd zijn. Daarnaast is hij ook een uitstekende stem-imitator van bijvoorbeeld Arnold Schwarzenegger, Jackie Chan, Keanu Reeves, Al Pacino, Kermit de Kikker en de stem van de (Amerikaanse) filmtrailers.

De kaartverkoop van beide Nederlandse voorstellingen gaat om 24 maart van start om 10 uur via Ticketmaster. Voor kaartjes van de voorstelling op 8 mei in Rotterdam kijk je hier en voor tickets van de Amsterdamse voorstelling op 9 mei klik je op deze link. Kaartjes kosten in de voorverkoop 29,50 euro per stuk (inclusief servicekosten). Kaartjes voor de Belgische voorstelling kosten 23 euro.
ziggoDomelogo

ASHTON BROTHERS, JODY BERNAL EN KICKBOKSER RICO...In juni komen de Gabbers (Jandino Asporaat, Roué Verveer, Philippe Geubels en...

Lama's

DE LAMA'S GEVEN MINI-TOUR ALS OPWARMER VOOR ZIGGO... Eind vorig jaar kwamen De Lama's met het verrassende nieuws dat ze terug...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.