Sara Kroos komt met eerste nieuwe theatertour na moeilijke periode

Sara Kroos
Sara Kroos komt met eerste nieuwe theatertour na moeilijke periode
Door Cartman91 op 09 augustus 2017 - 12:33 Cabaretière Sara Kroos sloot begin juni haar tour 'Doorgefokt' af. Deze tour werd onderbroken toen Sara last kreeg van oververmoeidheid, waarna een lastige periode voor haar aanbrak.

Inmiddels is ze al een tijdje hersteld daarvan en is ze volop bezig met haar nieuwe tour ('Zonder verdoving') te schrijven en repeteren. Aan het eind van de maand speelt ze de eerste try-outs, waarna de rest van de tour volgt t/m mei 2018.

In een Facebookpost laat Sara weten dat een nieuwe show maken heel erg spannend is na die moeilijke periode. Ze vraagt zich af of ze het nog steeds kan en in zich heeft om een succesvolle show te maken. Deze nieuwe tour wordt volgens haar "rauwer, harder, echter en leuker". De eerste voorstellingen vinden plaats in haar woonplaats Weesp op 30 en 31 augustus in de plaatstelijke theater. Voor de volledige speellijst kijk je hier.

Het volledige bericht van Sara Kroos:James Veitch 1

JAMES VEITCH KOMT MEDIO OKTOBER NAAR BOOM CHICAGODe Britse comedian James Veitch komt naar Nederland. Dat is vandaag bekend...

Meervaart

MARGERET CHO NAAR DE MEERVAART De Amerikaanse comédienne Margaret Cho komt eind dit jaar naar Nederland!...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.