Winnen: 3x2 kaarten voor Marc Maron in Koninklijk Theater Carré

Marc Maron
Winnen: 3x2 kaarten voor Marc Maron in Koninklijk Theater Carré
Door sjoertb op 15 maart 2018 - 16:06 Een vakman in hart en nieren: Marc Maron is al ruim twintig jaar actief in de entertainmentindustrie. Van comedy tot radio en televisie, hij kan het allemaal. Barack Obama, Keith Richards, Ben Stiller en Robin Williams. Allemaal waren ze te gast in Marc Marons podcast 'WTF with Marc Maron’.

Op 23 april geeft Marc Maron een show in Koninklijk Theater Carré. Wil je daarbij zijn? Dat kan! We mogen namelijk 3x2 kaarten weggeven voor de show!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit optreden wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van deze voorstelling. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Marc Maron'.

De actie loopt tot en met 21 maart.boomchicago

BOOM CHICAGO EN ZUIDERPERSHUIS VOOR RUSSELL KANEDe Britse comedian Russell Kane komt in juni naar Nederland en België toe...

Lotto Arena

TREVOR NOAH NAAR LOTTO ARENA Na een Nederlandse datum te hebben aangekondigd komt comedian Trevor Noah...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.