Nominaties cabaretprijzen 2018 bekend

Andy Frasco & The U.N. / comedy cabaret
Nominaties cabaretprijzen 2018 bekend
Door Maximeisis op 14 juni 2018 - 15:12 De VSCD-Cabaretjury heeft de nominaties voor de Cabaretprijzen 2018 bekendgemaakt. Zes voorstellingen zijn genomineerd voor de Poelifinario en vijf voorstellingen voor de Neerlandse Hoop.

In de categorie entertainment van Poelifinario zijn genomineerd Jochem Myjer met Adem in, adem uit en Alex Klaasen Revue met Showponies. In de categorie engagement zijn Tim Fransen met Het kromme hout der mensheid, Veldhuis & Kemper met Geloof ons nou en Richard Groenendijk met Om alles! genomineerd. En tenslotte in de categorie kleinkunst is Joost Spijkers met Spijkers II genomineerd.

Genomineerd voor de Neerlands Hoop 2018 zijn Johan Fretz met De Zachtmoedige Radicaal, Martijn Kardol met Bang, Stefano Keizers met Erg Heel, René van Meurs met Ik beloof niks en Rundfunk met Wachstumsschmerzen.

De Cabaretprijzen worden op maandag 1 oktober in Den Haag uitgereikt op cabaretpodium Diligentia.Anthony Jeselnik

AMERIKAANSE STAND-UP COMEDIAN ANTHONY JESELNIK NAAR...Op 26 augustus komt Anthony Jeselnik naar de hoofdstad met zijn show '...

Gad Elmaleh

FRANSE KOMIEK GAD ELMALEH MET ENGELSE SHOW NAAR... De komiek Gad Elmaleh is in de Frans-sprekende landen al erg populair. Nu...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.