Guido Weijers zoekt nieuw talent!

Door Marz667 op 11 februari 2008 - 10:45 Pak eens een volle zaal bij de lurven. Grappenmakers, stand-up comedians, cabaretiers en zangers van het luisterlied die het podium tussen de schuifdeuren zijn ontgroeid, kunnen zich nu aanmelden voor de wedstrijd 'Guido zoekt nieuw talent!'

Een vakjury onder wie de Bredase cabaretier Guido Weijers gaat tijdens de voorrondes op de zondagen 18 en 25 mei en 1 juni in het Bredase Avenue op zoek naar de grootste talenten van Zuidwest Nederland. Drie finalisten komen uiteindelijk in aanmerking voor professionele workshops en een optreden op 19 september in het Chassé Theater.

De winnaar van de finale gaat naar huis met de BN/DeStem Cultuurprijs van 2500 euro en het Guido Weijers Keurmerk. Traditiegetrouw wordt tijdens de finaleavond tevens de NHTV-lezing gegeven.

Inschrijven doe je hier!Najib Amhali Nieuws

NAJIB AMHALI SPEELT BENEFIETVOORSTELLING Najib Amhali heeft op maandag 11 februari in theater Carré in Amsterdam een...

valentijnsdag.jpg11

VALENTIJNSDAG; CABARET-, CONCERT- OF... Zoals elk jaar wordt Valentijnsdag gevierd op 14 februari. Aanstaande...

REACTIES

Avatar Stofje
ma 11 feb 2008 16:42

Stofje Eitje. Die heb ik al binnen, maar mag het ook zonder Guid Weijers Keurmerk? Volgens mij ben je dan voor het leven getekend en dus kansloos... Alsof Guido talent herkent, trouwens.

 0
Avatar bas.assink
ma 11 feb 2008 20:24

bas.assink Ik zou zelf ook niet door Guido willen worden ontdekt. Dan maar geen keurmerk...

 0
Avatar MachineHead
wo 13 feb 2008 17:22

MachineHead Ja maar hij is zelf al een heel slap aftreksel van Hans Teeuwen... Waarom denkt hij nou weer dat hij mensen hoort te ontdekken?

 0
Avatar eric_maiden
za 16 feb 2008 14:47

eric_maiden bij zichzelf heeft die het talent niet gevonden dus wil gaat die het maar bij andere zoeken zodat het lijkt dat die toch nog iets kan.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.