Jim Breuer naar Boom Chicago en 013

jim breuer
Jim Breuer naar Boom Chicago en 013
Door brittcrooswijk op 10 april 2019 - 11:00 In juni komt de comedian Jim Breuer voor twee shows naar Boom Chicago in Amsterdam en 013 in Tilburg.

Breuer staat bekend om zijn charismatische podiumverschijning en zijn imitaties van onder andere acteur Joe Pesci en willekeurige metal-artiesten. Zijn carrière ging enorm hard toen hij een rol kreeg in Saturday Night Live. In dit Amerikaanse tv-programma beleefden ook comedians als Eddie Murphy en Chris Rock hun doorbraak. Breuer is uitgegroeid tot een charismatisch comedian die uitblinkt in scherpe imitaties en iemand die een zaal makkelijk meekrijgt in zijn observaties.

Op 18 juni staat Jim in Boom Chicago en op 19 juni staat hij in 013 in Tilburg. De kaartverkoop start op vrijdag 12 april om 10:00. Een ticket kost je ongeveer €39,40. Tickets voor Jim Breuer in Boom Chicago koop je hier en tickets voor Jim Breuer in 013 koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in voor de show in Amsterdam en stel deze hier in voor de show in Tilburg.

Concert sfeer

AMERIKAANSE COMEDIAN EN ACTEUR JUDAH FRIEDLANDER... Judah Friedlander is een Amerikaans komiek en acteur. Friedlander maakte in...

tom segura

TOM SEGURA MET 'TAKE IT DOWN TOUR' NAAR AMSTERDAM EN... Stand-up comedian Tom Segura komt eind dit naar naar Amsterdam en Antwerpen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.