Winnaars VSCD cabaretprijzen: Lenette van Dongen, Louise Korthals, Theo Nijland en Peter Pannekoek

peter pannekoek
Winnaars VSCD cabaretprijzen: Lenette van Dongen, Louise Korthals, Theo Nijland en...
Door myrthehuisman op 01 oktober 2019 - 10:29 Maandagavond 30 september zijn de VSCD cabaretprijzen uitgereikt. Jaarlijks worden deze prijzen, de Poelfinario en de Neerlands Hoop uitgereikt aan cabaretiers die volgens de jury de meest indrukwekkende programma's hebben neergezet.

Lenette van Dongen won met haar voorstelling 'Paradijskleier' de Poelfinario in de categorie entertaintment. Louise Korthals won de categorie engagement met 'Alles is er!'. De categorie kleinkunst werd gewonnen door Theo Nijland met 'En de rest is onzin' en Peter Pannekoek kreeg de Neerlands Hoop ( prijs voor een veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief) voor zijn voorstelling 'Later was alles beter'.

De jury van dit jaar bestond uit zeven theater- en cabaretexperts. Hieronder Esther Hammik, Rob van Wijk en voorzitter Nico Baars. De prijsuitreiking vond plaats op cabaretpodium Diligentia in Den Haag.

Cameretten news

DE KWARTFINALISTEN VAN CAMERETTEN 2019 ZIJN BEKENDDe voorrondes van de 54e editie van Cameretten zijn afgerond. Uit 23 acts...

tickets2

TICKETMASTER MOET BIJ RESTITUTIE VOORTAAN OOK... Kaartjesverkoper Ticketmaster is door de consumentenbond op de vingers...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.