Randy Feltface voor het eerst naar Nederland voor show in Boom Chicago

Randy Feltface
Randy Feltface voor het eerst naar Nederland voor show in Boom Chicago
Door myrthehuisman op 07 oktober 2019 - 16:53 Randy Feltface komt op 18 november voor het eerst naar Nederland met een optreden in Boom Chicago.

Randy is een marionetcomedian uit Australië, hij wordt beheerd door Heath McIvor. Het paarse mannetje ziet er schattig uit, maar niets is minder waar. Randy is schunnig, recht voor zijn raap en heeft vaak een existentiële crisis. Randy Feltface wordt ook wel "World's Most Entertaining Non-Human Comedian" genoemd. De special 'Randy Writes A Novel' is op YouTube een hit. Randy heeft weinig gezichtsuitdrukkingen maar dat weerhoudt hem er niet van om een goede comedy act neer te zetten.

De kaartverkoop voor de show van Randy Feltface is al van start gegaan.De prijzen variëren van €25,50 tot €47,75. Tickets vind je hier.
Freek de Jonge

FREEK DE JONGE EEN MAAND LANG IN WESTERGASTHEATER...In december gaat Freek de Jonge een maand lang in het WestergasTheater te...

Cameretten news

DE KWARTFINALISTEN VAN CAMERETTEN 2019 ZIJN BEKEND De voorrondes van de 54e editie van Cameretten zijn afgerond. Uit 23 acts...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.