Mo Gilligan met voorstelling 'There's Mo To Life' langs Melkweg en de Arenberg Schouwburg

Mo Gilligan
Mo Gilligan met voorstelling 'There's Mo To Life' langs Melkweg en de Arenberg Schouwburg
Door myrthehuisman op 18 november 2019 - 12:08 De Britse comedian Mo Gilligan zal op 19 september met zijn 'There's Mo To Life' voorstelling te zien zijn in de Melkweg in Amsterdam. 4 oktober doet hij de Arenberg Schouwburg in Antwerpen aan.

Zijn Netflixshow 'Momentum' is enorm populair en ook zijn eigen tv-programma dat in Engeland wordt uitgezonden op Channel 4 doet het goed. in 2017 kreeg Mo wereldwijd succes nadat hij een aantal jaar zijn comedyfilmpjes op social media had geplaatst. Inmiddels is hij genomineerd voor een BAFTA.

De kaartverkoop voor de voorstellingen in Nederland en België begint 22 november 10:00. Een kaartje kost je rond de €20. Door op deze link te klikken kan je tickets bestellen voor de voorstelling in Melkweg. Ben je geïnteresseerd in de voorstelling in de Arenberg? dan kan je gebruik maken van deze link.

Wil je er zeker van zijn dat je de kaartverkoop niet gaat missen? Stel dan een reminder in! Door een reminder in te stellen ontvang je een email wanneer de kaartverkoop begint. Een reminder voor de voorverkoop van de voorstelling in Melkweg stel je hier in. Een reminder ontvangen voor de voorverkoop voor de show in de Arenberg?
Die kan je instellen via deze link.
Tommy Tiernan

TOMMY TIERNAN KOMT IN 2020 MET GLOEDNIEUWE SHOW... Tommy Tiernan komt in 2020 met zijn gloednieuwe show 'Tomfoolery' naar...

herman van veen

HERMAN VAN VEEN VOLGEND JAAR DERTIG KEER IN CARRÉ In het jaar dat hij 75 hoopt te worden speelt Herman van Veen tussen 21...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.