Extra Afas Live show voor Hans Teeuwen

Hans Teeuwen
Extra Afas Live show voor Hans Teeuwen
Door RobZ op 07 februari 2020 - 10:50 Afgelopen week werd bekend dat Hans Teeuwen een optreden gaat geven in de Afas Live. Dit als spetterende afsluiting van zijn nieuwe theatershow "Nou Lekker Dan". Vanochtend ging dit optreden, dat op 23 november gaat plaatsvinden, in de voorverkoop. De kaartverkoop is zo'n groot succes dat direct besloten is tot een extra voorstelling. Hans Teeuwen staat ook dinsdag 24 november in de Afas Live met 'Nou Lekker Dan'.

De kaartverkoop is per direct begonnen. Via deze link koop je tickets voor de extra show van Hans Teeuwen in de Afas Live. Voor de eerst aangekondigde show op 23 november zijn ook nog wat tickets beschikbaar. Een kaartje voor deze voorstelling van Hans Teeuwen kost tussen de 29,95 en 39,95.

Hans Teeuwen is komende maanden uitgebreid in Nederland en België te zien. Hier vind je een overzicht van alle optredens van Hans Teeuwen.



Hans Teeuwen1

OOK EXTRA SHOWS IN BELGIË VOOR HANS TEEUWENEerder maakte Hans Teeuwen bekend voor het eerst in vier jaar weer de...

martijn koning1

MARTIJN KONING CANCELT SHOWS IN RAALTE, DOKKUM EN... Cabaretier Martijn Koning laat weten dat hij een aantal voorstellingen van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.