Eerste editie The Funniest Festival Ever in de Brabanthallen met o.a. Grof Geschud en Elke Vierveijzer

The Funniest Festival Ever news_groot
Eerste editie The Funniest Festival Ever in de Brabanthallen met o.a. Grof Geschud en...
Door Cartman91 op 13 juli 2020 - 14:02 De Koningstheateracademie, Theater aan de Parade en de Brabanthoeders hebben de handen ineen geslagen en organiseren de eerste editie van The Funniest Festival Ever. Dit cabaretfestival vindt plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

Behalve cabaret is er ook ruimte voor andere kleinkunst-uitingen zoals columnisten en cartoonisten en de filosofie erachter. Want wat is de functie van humor? En hoe werkt een grap? Op dit soort vragen wordt geprobeerd een antwoord op te geven.

Het festival vindt plaats op 12 september. Aan het begin van de dag gaan cabaretrecensenten van diverse kranten in debat met elkaar. In de middag volgen korte optredens, workshops en lezingen elkaar op. Tot slot kan je in de avond genieten van optredens van onder meer Minoux, Michiel Lieuwma, Elke Vierveijzer, Grof Geschud, Vlamouse en Anne & Lisa.

Wie zichzelf een lolbroek vindt kan zich opgeven voor audities. Tijdens de audities worden drie deelnemers geselecteerd door de jury die bestaat uit Leo Alkemade en Minou Bosua. Deze drie gelukkigen mogen 's avonds meespelen op het festival en krijgen zeggenschap over de programmering van de 2021 editie! Voor meer informatie over de audities kijk je op de website van de Koningstheateracademie.

Tickets voor dit cabaretfestival zijn te verkrijgen vanaf 15 juli via de website van Theater Aan de Parade. Over de prijzen is op dit moment nog niks bekend.



Caprera news

PROGRAMMA OPENLUCHTTHEATER CAPRERA VERDER AANGEVULD...Eerder werd al bekend dat Openluchttheater Caprera een zomerprogramma kreeg....

ariekoomennews

POST-CORONA GRAPJES TIJDENS COMEDYFABRIQUE MET O.A.... Nederland komt langzamerhand uit de lockdown, steeds meer maatregelen worden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.