Tijdelijk drive-in theater in Almere komt met Jörgen Raymann, Peter Pannekoek en Sanne Wallis de Vries

peter pannekoek
Tijdelijk drive-in theater in Almere komt met Jörgen Raymann, Peter Pannekoek en Sanne...
Door Cartman91 op 17 augustus 2020 - 14:43 In Almere Poort komt van 28 t/m 30 augustus tijdelijk een drive-in theater. Op het parkeerterrein aan de Winterspelenlaan rijst Ally's Drive In.

Op 28 augustus om 15:00 uur kan je vanuit je auto genieten van een cabaretvoorstelling van Jörgen Raymann, Sanne Wallis de Vries en Peter Pannekoek. Howard Komproe zal als MC dienst doen.

Buurtbewoners hebben geen geluidsoverlast, want input van de microfoon gaat via FM-golf naar de audioapparatuur in de auto's.

Tickets voor deze show kosten tussen de 39,24 en 45,78 euro en zijn via de site van Ally's drive in te koop.

Ally’s Drive-in is een initiatief van Stichting Almere Film en is tot stand gekomen met hulp van Cultuurfonds Almere. Op 28, 29 en 30 augustus verschijnt er op een lege parkeerplaats in Almere Poort voor één weekend een tijdelijk theater waar mensen vanuit hun eigen auto kunnen genieten van films, cultuur en muziek.



roueverveernews

ROUÉ VERVEER SPEELT SURINAAMS GESPROKEN VOORSTELLING...Cabaretier Roué Verveer zou een Surinaams gesproken voorstelling spelen in...

Jeff Dunham

JEFF DUNHAM NU IN MEI 2021 NAAR ZIGGO DOME EN... Jeff Dunham heeft besloten zijn Europese tournee te verplaatsen naar mei...

REACTIES

geen avatar
zo 23 aug 2020 00:11

eatsleeprave.. Super gaaf idee!!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.