Peter Pannekoek gaat voor eerste keer de oudejaarsconference doen

Peter Pannekoek news_groot
Peter Pannekoek gaat voor eerste keer de oudejaarsconference doen
Door Cartman91 op 10 maart 2021 - 16:28 Het jaar is pas net begonnen, maar nu al is bekend gemaakt dat Peter Pannekoek dit jaar voor het eerst de oudejaarsconference gaat doen. De invulling van de oudejaarsconference is vanzelfsprekend nog onbekend, het jaar moet zich ten slotte nog ontwikkelen. Wel valt er te verwachten dat het coronavirus, dat al iets meer dan een jaar ons leven bepaalt, als een rode draad door de show gaat. Daarnaast is het de bedoeling dat Peter met deze show, die de werktitel Nieuw Bloed draagt, meer uitzoomt van de actualiteit om een andere blik te werpen en nieuwe inzichten te krijgen.

Andere cabaretiers die Peter voorgingen bij de oudejaarsconference zijn onder meer Youp van 't Hek, Freek de Jonge, Jan-Jaap van der Wal (nog altijd de jongste cabaretier, met 28 jaar in 2007), Claudia de Breij en Marc-Marie Huijbregts.

Behalve als cabaretier op het podium is Peter al een aantal jaren samen met Jan-Jaap van der Wal teamcaptain bij het satirische programma Dit Was Het Nieuws.

Zodra de podia weer open mogen zal Peter eerst zijn reguliere theatervoorstelling DNA spelen waarna hij aan zijn oudejaars-tour zal beginnen.

De oudejaarsconference wordt op 31 december live op NPO1 uitgezonden.
Boom Chicago news

BOOM CHICAGO KOMT MET EERSTE CABARET FESTIVALKomende zomer beleeft Boom Chicago haar eerste cabaretfestival. Onder de naam...

Comedy Stop Haarlem news

COMEDY STOP HAARLEM VERPLAATST NAAR SEPTEMBER Het nieuwe cabaretfestival Comedy Stop zou in 2020 in Patronaat te Haarlem...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.