De grappigste cabaretvoorstellingen op Netflix

Netflix
De grappigste cabaretvoorstellinge- n op Netflix
Door RobZ op 21 juli 2021 - 16:40 Veel mensen lopen geregeld tegen het probleem aan dat ze niet weten wat te moeten doen. Praktische dingetjes als de afwas of energie vergelijken houden je een half uurtje bezig, maar dan wordt het toch tijd voor iets anders. Bijvoorbeeld het kijken naar een van de vele cabaretvoorstellingen op Netflix. Het ruime aanbod aan voorstellingen zorgt ervoor dat je je nooit hoeft te vervelen.

Jochem Myjer - Adem in, adem uit
Jochem Myjer speelde tussen 2016 en 2019 de 'Adem in, adem uit' show in diverse theaters in Nederland. Per 2021 besloot Netflix om de show online te plaatsen. De show is erg populair op Netflix en is zeker het kijken waard.

Hans Teeuwen - Echte Rancune
Hans Teeuwen is inmiddels een zeer gewaardeerde cabaretier op de Nederlandse podia. Eind 2016 ging Teeuwen met de show 'Echte Rancune' de schouwburgen in, maar ook op het bekende festival Lowlands speelde hij deze show. Zoals je van Hans gewend bent bevat de show ontzettend veel controversiële uitspraken, maar als je hiervan houdt is de show zeker het kijken waard. Netflix besloot vorig jaar de show op het platform te publiceren.

Peter Pannekoek - Zacht van binnen
In 2017 toerde Peter Pannekoek met zijn show 'Zacht van binnen' door Nederland. Deze show werd ontzettend goed ontvangen door het publiek, en dus besloot Netflix de show aan te bieden. In de show laat Pannekoek onder andere zien hoe angst ons leven regeert. Dit doet hij op een creatieve en ludieke wijze.

Theo Maassen - Van kwaad tot erger
De hilarische show van Theo Maassen genaamd 'Van kwaad tot erger' werd in 2017 opgenomen in het Netflix-assortiment. Met zijn kenmerkende spijkerharde humor weet die de bezoekers in de zaal ontzettend te vermaken. Hou je van deze humor? Dan moet je de show 'Van kwaad tot erger' zeker eens bekijken.

Najib Amhali - I Amhali
Najib Amhali is een cabaretier die steeds vaker de harten verovert van de Nederlanders. Amhali werd al vijf keer gekozen tot meest populaire cabaretier van Nederland. De show I Amhali werd al in 2014 gepresenteerd door Amhali, maar is nog steeds te zien op Netflix. De show gaat onder andere over (de aanloop naar) zijn huwelijk, op een manier gepresenteerd zoals we die van Amhali kennen.

Daniël Arends - Carte Blanche
Een show die absoluut niet in deze lijst mag ontbreken is Carte Blanche van Daniel Arends. Carte Blanche werd door diverse media geprezen en werd zelfs de beste show van Arends tot nu toe genoemd. Netflix zette deze show in 2017 al op het platform, maar anno 2021 is het nog steeds populair.AshtonBrothersnews.jpg

ASHTON BROTHERS 11 DAGEN LANG TE ZIEN IN THEATER...Van 11 t/m 22 augustus strijken de Ashton Brothers neer in Theater Bellevue....

Claudia de Breij news

CLAUDIA DE BREIJ MET DE 'HIER BEN IK'-VOORSTELLING... Cabaretière Claudia de Breij gaat vanaf eind oktober een serie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.