Comedy series een prima manier op de lockdown te overleven

Streaming laptop (pixabay)
Comedy series een prima manier op de lockdown te overleven
Door RobZ op 13 januari 2022 - 13:21 Aangezien het hele land in lockdown is, hebben we waarschijnlijk allemaal behoefte aan een goede lach. Zelfs als we niet in lockdown zijn kunnen wij waarschijnlijk nog steeds een lach gebruiken.

Iedereen heeft andere hobby's en andere manier van ontspannen, voor sommige kan dit voetbal kijken, voetbalgokken of misschien en nieuwe recept uit te proberen, maar iets wat wij wel allemaal delen is een lach.

Streaming is een natuurlijk tegengif wanneer jij je 'meh' voelt en er zijn zoveel oude en nieuwe comedy series om naar te kijken om je humeur te verbeteren, verliefd te worden op nieuwe personages of opnieuw kennis te maken met degenen die je al een tijdje kent en waarvan je houdt.

Met dat in gedachten hebben we een lijst samengesteld met de beste komedies die je kunt streamen tijdens de lockdown.

Ted Lasso
Er is een reden dat Ted Lasso met in de hoofdrol Jason Sudeikis 20 Emmy-nominations verdiende in 2021.

De hartverwarmende serie brak records door dit jaar door de meest genomineerde comedyserie te worden, evenals de meest genomineerde comedyserie voor eerstejaars in de geschiedenis, wat verfrissend is aangezien deze show bewijst dat aardig voor elkaar zijn best grappig kan zijn.


Arrested Development
"Nu het verhaal van een rijke familie die alles verloor en die ene zoon die geen andere keuze had dan ze allemaal bij elkaar te houden."

Arrested Development is slechts een van die shows die op de een of andere manier grappiger wordt elke keer dat je ernaar kijkt. Het is slim, wonderbaarlijk ongepast en bevat misschien wel een van de beste komische casts aller tijden.

Jason Bateman, Will Arnett, David Cross en de legendarische Jessica Walter zijn slechts enkele van de hilarische sterren van deze cult- komische klassieker die altijd de moeite waard is om opnieuw te kijken.


Schitt's Creek
Wat kunnen we zeggen over Schitt's Creek, behalve dat het gewoon de beste is?

Als je op de een of andere manier niet bekend bent met dit ultieme genot van een tv-show, het gaat allemaal over de uiterst rijke (en zeer on-zelfbewuste) Rose-familie die al hun geld verliest en in een waardeloos motel moet gaan wonen op een plaats genaamd Schitts Creek.

In het begin zijn ze natuurlijk geschokt door hun situatie, maar in de loop van zes hilarische en hartverwarmende seizoenen leren ze niet alleen hoe capabel ze zijn, maar ook hoe ze een echt gezin kunnen zijn.


Friends
Of je kan natuurlijk Friends weer herbekijken die je een miljoen keer eerder hebt gezien om je te helpen ontspannen, tot rust te komen en in het algemeen aan zelfzorg te doen.

Friends is een vaste favoriet onder vele en dew show is nog steeds net zo populair als toen het voor het eerst werd uitgezonden.

Of je kan altijd op youtube gaan en de Lama’s herbekijken of misschien heb dat nog nooit eerder gezien, het is zeker een aanrader! Of misschien jouw favoriete comedian zijn of haar shows online bekijken! Alles is mogelijk en nu heb jij daar zeker de tijd voor!Corona virus

'VERSOEPELINGEN VOOR WINKELS, SPORT EN ONDERWIJS;...Verschillende media berichten over de persconferentie over de...

LebbisenJansennews

MINI-OUDEJAARSCONFERENTIE LEBBIS EN JANSEN GRATIS TE... Voor het eerst in 15 jaar zijn Lebbis en Jansen weeer samen op het podium...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.