Bestel de Festivalinfo festivalkalender! (laatste kans)

Door Knoedel op 19 juni 2008 - 20:37 Zoals je hebt kunnen lezen hebben we dit jaar voor de tweede keer een Festivalinfo festivalkalender laten drukken.

Deze kalender bevat de mooiste live foto's van afgelopen jaar en alle belangrijke festivals staan er al in aangegeven. Elke maand kijk je naar een mooie foto, die een van onze fotografen bij een concert of festival geschoten heeft.

Wij danken drukkerij IFlyers voor het realiseren van onze kalender! Bij IFlyers kan je ook terecht voor folders en flyers. Dit tegen zeer scherpe tarieven!

We hebben nog enkele tientallen kalenders (wees dus snel) die je tegen kostprijs aan kunt schaffen. Bij aanschaf krijg je de Festivalinfo kalender op dik papier met ringband thuisgestuurd. Als je onze kalender liever zelf uitprint, be our guest!! Maar let op: met een normaal huis, tuin en keuken printer ben je waarschijnlijk duurder uit, dan als je de kalender gewoon bestelt (Zie deze bron).

Hier kan je onze festivalkalender vinden (om zelf uit te printen of alvast kritisch te bekijken (pdf)):
Voorkant
Pagina 2
Mei 2008
Juni 2008
Juli 2008
Augustus 2008
September 2008
Oktober 2008
November 2008
December 2008
Januari 2009
Februari 2009
Maart 2009
April 2009

Wil jij ook zo'n toffe kalender bestellen voor thuis of op je werk? Voor 3 euro per kalender + 2 euro verzendkosten (voor belgië 3,50 euro) (per max. 2 kalenders) ligt de kalender, die bij elke festivalfanaat aan de muur hoort te hangen, over een paar dagen bij jou thuis.

Geen geld als je het ons vraagt. Daar kan je tegenwoordig op een festival amper een broodje hamburger voor eten. Laat staan een rondje bier halen...

Om de kalender te bestellen stuur je een email naar [email protected] (met als mail-onderwerp: Festivalkalender). In deze email zet je je adresgegevens en hoeveel kalenders je wilt bestellen. Wij sturen je dan onze bankgegevens en een code. Als het geld onder vermelding van die code bij ons binnen is, dan doen wij je kalender op de post.Festivalinfo logo nieuw7

REDACTEUREN, RECENSENTEN EN STAGIAIR(E)S GEZOCHTHet festivalseizoen is vol op stoom en de concertagenda van september en...

ek-voetbal.jpg14

EUROPEES KAMPIOENSCHAP VOETBAL ONTWIJKEN? Bijna de helft van onze bevolking zag gisteravond Nederland winnen. De...

REACTIES

Avatar niesl2
do 19 jun 2008 23:49

niesl2 Doen mensen, mooi ding! :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.