Amerikaanse comedian John Mulaney voor het eerst naar Nederland

John Mulaney
Amerikaanse comedian John Mulaney voor het eerst naar Nederland
Door PhaedraW op 10 oktober 2022 - 09:51 De veelbekroonde comedian, acteur en schrijver John Mulaney komt in het nieuwe jaar voor het eerst naar Nederland met een eigen show. De Amerikaan is al even onderweg met zijn 'From Scratch' tour, en nu verlengt hij deze tour met 30 internationale speeldata. Op zondag 22 januari 2023 speelt hij in de AFAS Live.

John Mulaney is met een Emmy en WGA bekroonde schrijver, acteur en comedian die wordt gezien als een van de beste comedians ter wereld. In 2012 noemde Ken Tucker van Entertainment Weekly hem al 'one of the best stand-up comics alive' voor zijn Comedy Central-special 'New In Town'. Drie jaar later bracht hij 'The Comeback Kid' uit, een originele Netflix-productie, dat The AV Club 'the best hour of his career' noemde.

De kaartverkoop gaat vrijdag 14 oktober om 10:00 van start. Kaarten kosten tussen de 40 en 70 euro.

Koop hier tickets voor John Mulaney @ AFAS Live

Wil je graag een reminder ontvangen zodra de tickets in de verkoop gaan? Stel deze dan hier gelijk in.

Dit evenement zal een telefoonvrije ervaring zijn. Het gebruik van telefoons, smartwatches en andere slimme apparaten is in de zaal niet toegestaan.

Bij aankomst op de locatie worden alle telefoons, smartwatches en accessoires opgeborgen in individuele Yondr-zakjes die aan het einde van het evenement worden geopend. Gasten blijven te allen tijde in het bezit van hun apparaten en hebben er gedurende het hele evenement alleen toegang toe in de daarvoor bestemde ruimten op de locatie.


Foto: © Dynes MediaMeervaart

DYLAN MORAN MET NIEUWE SHOW NAAR AMSTERDAMDe Ierse comedian Dylan Moran komt op 27 maart 2023 zijn nieuwe show 'We...

Marcel van Roosmalen

MARCEL VAN ROOSMALEN EN GIJS GROENTEMAN NAAR AFAS LIVE Op 16 december spelen Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman in AFAS...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.