Utrecht International Comedy Festival terug in februari

martijn koning
Utrecht International Comedy Festival terug in februari
Door sjoertb op 10 november 2022 - 13:44 Het Utrecht International Comedy Festival is in februari weer goed voor elf dagen cabaretshows in de Domstad. Op het programma staan grappenmakers als Martijn Koning, Magic Tom & Yuri en Glenn Wool. Meer artiesten worden binnenkort bekendgemaakt.

International betekent voor het UICF ook echt internationaal. Er is bijvoorbeeld een avond volledig Spaans gesproken met Spaanse comedians. Er is ook een Epic Comedy Battle, waarin comedians vanuit de hele wereld zichzelf, hun eigen èn de Nederlandse cultuur op de hak nemen.

Samen met Sencity presenteert het UICF dit jaar ook de Je Weet Niet Wat Je Hoort show, waarin niet alleen je oren maar ook alle andere zintuigen van het lichaam geprikkeld worden. De Stand van Utrecht mag ook niet ontbreken aan het programma, waar Utrechtse comedians een afspiegeling geven van de Utrechtse samenleving.

Van 22 februari tot 4 maart vindt het festival plaats. Tickets voor Utrecht International Comedy Festival zijn hier verkrijgbaar.



Jim Jefferies news

JIM JEFFERIES GEEFT SHOWS IN ANTWERPEN EN ROTTERDAMDe Australische comedian Jim Jefferies staat op donderdag 18 mei 2023 met...

bert visscher

BERT VISSCHER ANNULEERT AANTAL VOORSTELLINGEN WEGENS... Momenteel toert Bert Visscher door het land met de voorstelling 'Dat zie je...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.