Een aantal tips voor de tweede helft van het cabaretseizoen

Theater doek gordijn
Een aantal tips voor de tweede helft van het cabaretseizoen
Door RobZ op 10 januari 2023 - 11:23 Entertainment is ongelofelijk belangrijk voor mensen. Het is een manier om te ontspannen en ontluchten. Een cabaretshow is een van de beste manieren om dit te doen. Mensen aan het lachen krijgen, gevoelige onderwerpen aansnijden en nog veel meer.

Een andere vorm van entertainment in Nederland is online gokken. Hoewel Nederlanders altijd al aan online gokken hebben gedaan zijn er nu legale aanbieders. Als een gokbedrijf een vergunning heeft dan is het online casino betrouwbaar. Een leuke manier om te ontspannen, maar niet beter dan het bezoeken van een cabaretshows. Dit zijn een aantal veelbelovende shows voor de tweede helft van 2023.

Jochem Myjer keert terug in 2023
De cabaretier heeft enorme succes gekend met zijn shows. Adem in, Adem uit is met en Poelifinario bekroond en nu komt hij met zijn zesde soloprogramma. De show gaat in 2023 in première. In een podcast sprak hij over het onderwerp van de show: "Er is een enorme polarisatie in de samenleving, terwijl je samen altijd sterker dan alleen bent. Dat zag ik in corona tijd ook in de maatschappij." Hoewel de komst van de show bevestigd is zijn er nog geen speeldata bekend. We verwachten de bekendmaking hiervan aan het begin van 2023.

DNA van Peter Pannekoek
Je kan hem niet meer wegdenken uit de top van het Nederlandse cabaret. Zijn vorige hit was de Oudejaarsconference in 2021. Hij ontving veel positieve woorden en het was volgens het NRC een “grandioze recapitulatie van ons tweede corona jaar”.

Nu staat hij met zijn nieuwe show “DNA” in de theaters. Het is een voorstelling die gaat over wat je achterlaat in de wereld. Een kijk op het loslaten van het verleden en jezelf een toekomst geven. Pannekoek staat er om bekend om op een grappige, maar zonder genade, onderwerpen aan te snijden. Voor iedereen die een reality check nodig heeft is dit de perfecte show.

Richard Groenendijk is terug
Hij heeft zichzelf een sabbatical gegeven en zag daarna corona de wereld overnemen. Groenendijk gaf zichzelf nog een jaar vrij, maar is nu weer helemaal klaar voor een nieuwe show. Je kent hem misschien wel van tv of zijn vorige theatervoorstelling Om Alles. Deze show leverde hem veel uitverkochte zalen met een enthousiast publiek op. Later kreeg hij een Poelifinario voor de voorstelling en de pers was lyrisch over hem. Richard Groenendijk is niet alleen hilarisch. Hij heeft veel zelfspot en kan zingen.

Dit alles is de perfecte combinatie voor een nieuwe show. Na twee jaar is hij terug in het theater met de show Voor Iedereen Beter. Groenendijk maakt de zaal zoals vanouds aan het lachen. Het is een voorstelling die je niet snel vergeet.

Nienke Plas met Postnatale Expressie
Ze gaf de shows tot haar laatste weken van haar huidige zwangerschap. De voorstelling gaan over de evolutie van de vrouw en zorgt voor een glimlach op je gezicht. De humor van Nienke Plas is misschien niet voor iedereen, maar haar verhaal is naast grappig ook erg inspirerend. Binnenkort is ze weer in het theater te zien.Arjen Lubach news

ARJEN LUBACH VOOR DRIE TRY-OUT SHOWS NAAR OOSTERPOORTArjen Lubach is dagelijks op tv te zien met zijn eigen programma 'De...

Meervaart

INDIASE COMEDIAN KENNY SEBASTIAN VOLGEND JAAR NAAR... De in Bangalore geboren en in Mumbai gevestigde stand-up comedian Kenny...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.