Redacteuren en stagiair(e)s gezocht

Door Marz667 op 05 juli 2008 - 12:59 Zes euro voor een biertje op Leidse, rood thuiskomen omdat je je vergat in te smeren en avonden buiten met vrienden rond de vuurkorf. Wij van Festival-, Podium- en Cabaretinfo zitten dagen binnen terwijl al het leuke juist buiten gebeurt. Positief voor onze 30.000 unieke bezoekers per dag, maar spijtig voor ons.

We zijn dan ook op zoek naar een paar enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken en ons willen helpen met verwerken van alle informatie die binnenkomt. We kunnen mensen gebruiken voor de volgende functies:

Redacteur / Nieuwsposter
Zie je vaak als eerste de leukste festival- en concertnieuwtjes, heb je een brede muzieksmaak en kan/wil je dit delen met onze 30.000 dagelijkse bezoekers? Dan ben jij geknipt voor de functie van redacteur / nieuwsposter. Als redacteur / nieuwsposter ga je actief op zoek naar leuk nieuws en zorg je ervoor dat onze bezoekers op een goede manier geïnformeerd worden. Verder help je mee met het bijhouden van onze concert- en festivalagenda.

Belgische versterking:
Sinds kort is MusicInfo in de lucht. Op deze website is het nieuws rond België - afkomstig van de andere websites - te vinden. Als je uit België komt, aarzel dan niet om je bij ons team toe te voegen. We zoeken namelijk dringend Belgische versterking.

Stagiair(e)s:
Festivalinfo/Podiuminfo/Cabaretinfo/Agendainfo is altijd op zoek naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die minimaal vier maanden stage wil(len) lopen in Amsterdam. We zoeken vooral mensen in de richtingen media/cultuur, vormgeving en informatica (PHP / MySQL development). (Hier vind je meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen)

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en wat informatie over jezelf naar [email protected]amsterdam_logo_news.jpg

EXTRA VOORSTELLINGEN RONALD GOEDEMONDT EN THEO MAASSENHij was één van de hoogtepunten van het Amsterdam Comedy Festival: Ronald...

stoppenrokennews.gif28

DE EERSTE DAGEN ZONDER SIGARETTENROOK Vol met nicotinepleisters, stiekem roken in de toiletten, elektrische...

REACTIES

Avatar uncovered
ma 07 jul 2008 18:42

uncovered Ik heb wel veel interesse in de redacteur funcie. Jammer genoeg woon ik in Deventer. Zucht.

 0
Avatar Marz667
di 08 jul 2008 10:04

Marz667 uncovered schreef:
Ik heb wel veel interesse in de redacteur funcie. Jammer genoeg woon ik in Deventer. Zucht.

Je hoeft enkel voor stage naar Amsterdam, de site bijhouden kun je ook vanuit je eigen bureaustoel doen (y) :)

 0
Avatar uncovered
di 29 jul 2008 04:44

uncovered Marz667 schreef:
uncovered schreef:
Ik heb wel veel interesse in de redacteur funcie. Jammer genoeg woon ik in Deventer. Zucht.

Je hoeft enkel voor stage naar Amsterdam, de site bijhouden kun je ook vanuit je eigen bureaustoel doen (y) :)

Beetje erg late reactie van mij, maar ok!
Verder is er geen diploma voor nodig alleen de liefde voor muziek en speurwerk?
Mocht dat het geval zijn ga ik meteen een mailtje sturen:) Yeah, nog meer vrijwilligerswerk erbij haha. (betaald krijgen zou ook fijn zijn). Ben momenteel reporter voor 2 websites haha.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.