Ramy Youssef brengt comedyshow naar Amsterdam op 30 oktober 2023

Ramy Youssef (foto: Josh Aiken)
Ramy Youssef brengt comedyshow naar Amsterdam op 30 oktober 2023
Door KayleeV op 19 september 2023 - 12:32 De Amerikaanse comedian, acteur en regisseur Ramy Youssef komt naar Amsterdam voor een stand-up comedyshow op 30 oktober 2023. Ramy Youssef is onder andere bekend van de comedyserie "Ramy" en de Netflixserie "Mo."

Met zijn Egyptische achtergrond geeft Youssef een eigen draai aan maatschappelijke en culturele thema's. Zijn serie "Ramy," waarin hij schrijft, produceert, regisseert en de hoofdrol vertolkt, won een Golden Globe in 2020 en werd genomineerd voor twee Emmy Awards. Het derde seizoen ging vorig jaar in première. Daarnaast is Youssef co-creator en uitvoerend producent van "Mo," bekroond met de Gotham Award voor Best Breakthrough Series Under 40 Minutes.

De kaartverkoop start op 22 september om 10:00 met een ticketprijs van € 33,60. Koop hier je tickets voor de show van Ramy Youssef in Amsterdam.

Foto door Josh Aiken



Drew Lynch

COMEDIAN DREW LYNCH OP HET PODIUM VAN BOOM CHICAGO Drew Lynch staat bekend om zijn vermogen om komische verhalen te creëren...

Rondé concert sfeer2

PODIUMINFO GENOMINEERD ALS WEBSITE VAN HET JAAR;... Podiuminfo.nl is genomineerd voor Website van het Jaar! De verkiezing voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.