Programma Boom Chicago Comedy Festival compleet met bevestiging van o.a. Jelka van Houten

Boom Chicago Comedy Festival
Programma Boom Chicago Comedy Festival compleet met bevestiging van o.a. Jelka van Houten
Door PhaedraW op 29 mei 2024 - 10:47 Op 11 juli wordt de vierde editie van het Boom Chicago Comedy Festival feestelijk geopend met Music Improv Spectacular, onder leiding van Jelka van Houten. Haar verhalen zijn het startpunt voor geïmproviseerde scènes en liedjes, opgevoerd door de cast van Boom Chicago. De opbrengsten van deze avond gaan naar InterActing, een theaterschool voor jongeren met autisme, waar haar partner Henry van Loon ambassadeur van is.

Op 16 juli komt Plakschot Live naar Amsterdam. Roel en Jos Maalderink gooien hoge ogen met hun korte video’s in Plakshot, waarmee ze een scherp gevoel voor humor combineren met een nóg scherpere blik op de actualiteit.

15 juli gaat de show van Nino Wilkes in première, waarna deze show iedere maand in Boom Chicago te zien is met telkens andere gasten. In zijn boek Ballenjongen liet Nino Wilkes, afkomstig uit een bekende voetbalfamilie, zien hoe en waarom de voetbalwereld nog steeds zo met homoseksualiteit worstelt. In Nino shakes the room vertelt hij over zijn eigen ervaringen op dit vlak en de bizarre dingen die hij soms meemaakt in zijn leven als presentator/influencer.

Naast deze voorstellingen is er ook nog extra aandacht voor LGBTQ+ comedians:
Laugh Out Proud, waarin op 13 juli diversiteit én de kracht van samen lachen wordt gevierd. Onder het thema ‘Summer Camp’ zien we onder andere stand-up, improv, drag queens en hysterische spelletjes.
Of maak op 14 juli in de show Wanted kennis met de wondere wereld van de Vlaamse Sederginne, oud-deelnemer van Drag Race Holland, en een van de grappigste queens die je ooit zult ontmoeten.

Het BCCF vindt plaats van 11 t/m 21 juli in Boom Chicago Amsterdam. Meer informatie en tickets voor het Boom Chicago Comedy Festival vindt je hier.lowlands 2024

COMEDY-PROGRAMMA LOWLANDS KRIJGT VORM MET...In theatertent Juliet en Adonis op Lowlands 2024 staat er een heel...

tickets1

NIEUW KABINET WIL VANAF 2026 BTW-TARIEF CONCERT- EN... Na maanden onderhandelen presenteren de PVV, VVD, NSC en BBB hun...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.