Uitmarkt dit jaar ook in Groningen

Door Ted de tekkel op 19 augustus 2008 - 21:29 Het Groninger Uitburo presenteert op donderdag 11 september een vooruitblik op het nieuwe culturele seizoen in de stad en provincie Groningen. Dit alles vindt plaats onder de noemer 'Uit Groningen 08/09' op en rondom de Vismarkt met ruim 30 verschillende acts.

Het programma van Uit Groningen is gratis toegankelijk en is geschikt voor jong en oud. Met de laatst bevestigde naam van Pete Philly & Perquisite hebben ze een mooie publiekstrekker in huis gehaald. Verder zijn onder andere Zuco 103, IOS, Ernst & Bobbie, Lejo, NND/Galili, los Bomberos en het Ensemble Cantatrix te bewonderen.

Het programma zal vanaf 15.30 uur beginnen met het kinderprogramma. Gedurende de hele middag en avond zal er o.a. muziek, dans, cabaret, lezingen, gedichten, kindercircus, workshops, klassieke muziek en theater geprogrammeerd worden op diverse locaties. Naast het hoofdpodium, zullen ook de der Aa-kerk, Huize Maas en Huis de Beurs de hele namiddag en avond in het teken staan van cultuur. Voor meer informatie over deze dag kun je hier terecht.zombie.gif

FREAKS EN GESPUIS WELKOM IN BOOM CHICAGOOp 31 oktober wordt er in het Amsterdamse Boom Chicago weer Halloween...

Lama's1

EXTRA SHOW DE LAMA'S IN AMSTERDAM De Lama's stoppen ermee. Na acht seizoenen TV, drie seizoenen theater,...

REACTIES

Avatar jos_theboss22
wo 20 aug 2008 12:34

jos_theboss22 tof hier ga ik denk ik wel heen pete philly is altijd wel vet.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.