Redacteuren, recensenten en stagiair(e)s gezocht

Door Marz667 op 21 november 2008 - 15:57 Niet alleen in de politiek rommelt het en niet alleen bij voetbal vallen er wel eens spelers uit. Ook bij ons vallen natuurlijk wel eens mensen af - en kunnen we het gewoonweg niet meer aan door de hoeveelheid content. Hierdoor kunnen we zeker een aantal extra handen gebruiken voor https://www.festivalinfo.nl/ , https://www.podiuminfo.nl/ , https://www.cabaretinfo.nl/ en https://www.agendainfo.nl/ . We zijn zoekende naar een paar enthousiaste vrijwilligers die ons team komen versterken en ons willen helpen met verwerken van alle informatie die binnenkomt. We kunnen mensen gebruiken voor de volgende functies:

Redacteur / Nieuwsposter:
Zie je vaak als eerste de leukste festival- en concertnieuwtjes, heb je een brede muzieksmaak en kan/wil je dit delen met onze 30.000 dagelijkse bezoekers? Dan ben jij geknipt voor de functie van redacteur / nieuwsposter. Als redacteur / nieuwsposter ga je actief op zoek naar leuk nieuws en zorg je ervoor dat onze bezoekers op een goede manier geïnformeerd worden. Verder help je mee met het bijhouden van onze concert- en festivalagenda.

Als je uit België komt, aarzel dan niet te reageren. We zoeken dringend Belgische versterking voor ons team!

Dance en hip-hop live recensenten:
Aangezien sommige genres meer aandacht verdienen op de websites, zijn wij voor onze live verslagen opzoek naar: dance liefhebbers uit het hele land, hip-hoppers uit het oosten en diverse muziekliefhebbers uit het noorden van Nederland. Voor onze cd/dvd recensies zijn we tevens opzoek mensen die veel verstand hebben van dance muziek.

Verder zoeken we voor héél België ook recensenten en fotografen.

Liefhebbers van het harde(re) werk
We zijn op zoek naar nieuwe cd-recensenten. Op het moment loopt het werkelijk storm met binnenkomende cd's, wat moeilijk op te vangen is. We hebben momenteel gewoon te weinig recensenten. Dus: Wil jij recensies schrijven voor Festivalinfo, kun je goed schrijven en heb je een brede muzieksmaak? Stuur dan eens een mailtje.

Stagiair(e)s:
Festivalinfo/Podiuminfo/Cabaretinfo/Agendainfo is altijd op zoek naar één of meerdere gemotiveerde student(en) van MBO of HBO-niveau, die minimaal vier maanden stage wil(len) lopen in Amsterdam. We zoeken vooral mensen in de richtingen media/cultuur, vormgeving en informatica (PHP / MySQL development). (Hier vind je meer informatie over de mogelijkheid bij ons stage te lopen)

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met een motivatie en wat informatie over jezelf naar [email protected]marcnewss.jpg4

HUIJBREGTS STOPT BIJ DWDDMarc-Marie Huijbregts stopt bij de talkshow-met-haast De Wereld Draait Door...

comedycentralnewss.gif5

NIEUWSTE SEIZOENEN FRASIER EN SOUTH PARK BIJ COMEDY... Frasier- en South Park-fans kunnen hun geluk aankomende weken niet op: van...

REACTIES

Avatar 0000
za 22 nov 2008 19:36

0000 Ik moet nog een stage, maar ik woon in het oosten en dan is Amsterdam nogal ver..

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.