Caprera komt met een heel vol programma

Door Marz667 op 09 april 2009 - 14:21 Niet alleen de dames van CocoRosie, maar veel meer mogen het podium van Caprera betreden.

Op 12 mei aanstaande gaan de poorten van het Openluchttheater weer op en dit jaar is er naast de 'vertrouwde' muziekprogrammering ook duidelijk meer aandacht voor cabaret. Denk aan Guido Weijers, Javier Guzman, Veldhuis en Kemper, Paul Haenen en de ex-Lama's.

Blikvangers in de zomerplanning 2009 zijn o.a. grote concerten van de Buena Vista Social Club, Frank Boeijen, Stef Bos, natuurlijk De Dijk, het razend populaire Volendamse trio de 3J's, Motelwestcoast, (Syb van de Kast en Mirjam van Twarres) Acda en de Munnik, George Clinton en Rob de Nijs die dit jaar 50 jaar op de planken staat.

Daarnaast is 'Hard Gras on-tour' te gast waarin Matthijs van Nieuwkerk, Hugo Borst, Anna Enquist, Henk Spaan, Herman Koch en P.F Thomese uitgaan van de stelling dat "voetbal veel meer is dan het populairste balspelletje van ons land". Ook liefhebbers van wereldmuziek kunnen dit jaar hun hart ophalen met zwoele zomerconcerten van Nynke Laverman, Ana Moura, Carel Kraayenhof en de Haarlemse band Nikitov.

Klik hier voor een overzicht met alle komende optredens.hfink

HERMAN FINKERS LAST NOG MEER VOORSTELLINGEN AFNa een aantal voorstellingen te hebben afgelast afgelopen maand, moet Herman...

amsterdam kleinkunst festival

WINNAAR WIM SONNEVELDPRIJS 2009: YORA RIENSTRA De winnaar van de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdam Kleinkunst Festival is...

REACTIES

Avatar takusam
do 09 apr 2009 20:38

takusam Dit programma gaat echt van briljant naar keihard kotsen

 0
Avatar Mar10uS
do 09 apr 2009 22:38

Vullus Met andere woorden, voor iedereen wat wils.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.