De Lama's gaat verder in Pampus

Door Marz667 op 15 april 2009 - 11:43 Na het stoppen van De Lama's gaat BNN verder met zes nieuwe mensen, een nieuwe presentator en nieuwe spelvormen. De werktitel van het programma is Pampus.

De nieuwe mensen zijn: Klaas van der Eerden, Maaike Martens (samen ooit lid van het improvcomedygezelschappen Op Sterk Water en Kip), Korneel Evers (cabaretgroep Brokstukken), Steyn de Leeuwe (De Nieuwste Show), Matthijs Wind (De Nieuwste Show) en acteur/theatermaker Fabian Jansen. En de presentatie is in handen van voormalig TMF-gezicht Valerio Zeno.

Zij improviseren op basis van suggesties uit het publiek, met als nieuw element muziek. Ondersteund door een pianist, een percussionist en een gitarist ontstaan liedjes uit het niets.jiskenews.jpg

DOORSTART JISKEFET IN HET THEATERHerman Koch, Michiel Romeyn en Kees Prins overwegen een vervolg op de...

raymannews.gif

PROGRAMMA SCHAFFELAARTHEATER IN BARNEVELD VRIJWEL ROND Twee maanden voor de officiële opening van het Schaffelaartheater in...

REACTIES

Avatar 0000
do 16 apr 2009 08:32

0000 Waarschijnlijk ga ik de eerste keer kijken en vervolgens concluderen dat het een slap aftreksel is van De Lama's, dat ik eigenlijk ook al niet zo'n heel bijzonder programma vond. Dan zegt iedereen: maar dat was de eerste keer, ze moeten nog aan elkaar wennen. En dan ga ik het nog een keer kijken en concludeer ik hetzelfde.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.